Tatăl copilului sfâşiat de câini cere milioane de euro statului?

Ultima actualizare:

    Tatăl lui Ionuţ Anghel se ceartă cu iubitorii de animaleFoto: Mediafax
Tatăl lui Ionuţ Anghel se ceartă cu iubitorii de animaleFoto: Mediafax

Drama lui Ionuţ Anghel, băieţelui ucis de maidanezi în urmă cu doi ani în parcul Tei, a lăsat urme grave. Tatăl lui, Valentin, se ceartă cu o asociaţie care are grijă de animale pe motiv că ar face bani de pe urma morţii fiului său şi se duce la prostele iubitorilor de câini, unde face scandal.

Valentin Anghel a trecut prin momente grele.  După cazul foarte grav al lui Ionuţ, în Parlament s-a votat o lege care să permită autorităţilor să eutanasieze maidanezii de pe străzi, însă tatăl micuţului sfâşiat de câini crede că această lege este în pericol.

Tatăl lui Ionuţ a fost reţinut de poliţişti

Ionuţ Anghel a murit pe 2 septembrie 2013
Ionuţ Anghel a murit pe 2 septembrie 2013

Pentru că nu poate trece peste moartea copilului său, el s-a dus la o manifestaţie a iubitorilor de animale, luni (7 septembrie).  A ajuns la poliţie, după ce participanţii l-au aucuzat că a lovit un câine cu piciorul şi că i-a agresat, potrivit Ring. Tatăl lui Ionuţ este în război cu organizaţia Kola Kariola, pe care o acuză că ar face bani frumoşi de pe urma iubitorilor de animale.

Şeful asociaţiei a declarat însă că Valentin Anghel „vrea să ia 3,6 milioane de euro de la stat” şi că are mai mult interes decât aceste asociaţii care se luptă pentru drepturile animalelor.Cu toate acestea, Valentin spune că alta este povestea din spatele acestor proteste: “Când spui că ai un câine călcat de o mașină sau că e bolnav ceri bani din Germania, din Anglia, de unde mai cer ei... Am citit că sunt adevărate grupări bine organizate”.

Şeful asociaţiei pentru protecţia animalelor Koala Kariola a mai spus că: . „O asociație ca a mea nu are contracte cu statul, eu nu închei contracte nici cu primăriile, nici cu asociațiile de ecarisaj. O asociație funcționează pe bază de donații, la mine, de exemplu, existând și fonduri proprii. Sunt și interese, nu toți funcționează la fel. Ştiu ce treabă fac eu, de alții nu știu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net