«Tableta de la Click! este cadou pentru băieţelul meu»

Ultima actualizare:

    Dorică Săcăluş a câştigat o tabletă  la Click!MANIA
Dorică Săcăluş a câştigat o tabletă la Click!MANIA

Facem cunoştinţă zi de zi cu câştigătorii Click!MANIA. Dorică Săcăluş (48 de ani) a câştigat o tabletă performantă la cel mai tare concurs din presă.

„Este primul meu câştig. Vă mulţumesc! Tableta va ajunge la unul dintre băieţii mei. Va fi cadou pentru mezin, care e în clasa a VIII-a”, ne-a spus bărbatul. Bucureşteanul Vasile Corneliu Panaitescu (70 de ani) se alătură grupului numeros de cititori fericiţi ai ziarului nostru, fiind recompensat cu 300 de lei la concursul Click!MANIA.

Vasile Corneliu Panaitescu  a câştigat 300 de lei  la Click!MANIA
Vasile Corneliu Panaitescu a câştigat 300 de lei la Click!MANIA

Bărbatul aştepta de mai mulţi ani un premiu din partea noastră, fiindcă îşi procură zilnic ziarul de la chioşc. „Din banii ăştia o să-mi cumpăr haine noi, de vară, deşi am dulapul plin. Uneori stau şi mă gândesc dacă mai apuc să le port pe toate, aşa multe am”, ne-a spus amuzat domnul Panaitescu. Acesta ne-a mărturisit că e interesat de articolele sportive din Click!, dar şi de cele din actualitatea politică.

„Vă citesc în fiecare zi şi nu am motive să iau alte ziare, căci aici găsesc tot ce mă interesează”, ne-a spus bucureşteanul.Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

image
image
image
image
image
image
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net