Supermaşina asta poate fi a ta!

Ultima actualizare:

    Cel mai râvnit premiu de la  Click!MAGIC este un superb  autoturism Opel Corsa
Cel mai râvnit premiu de la Click!MAGIC este un superb autoturism Opel Corsa

Cum ar fi să începi anul într-o maşină nou-nouţă şi roşie ca focul? Cu Click!MAGIC orice e posibil. Click!, cel mai bun prieten al tău, te poate face proprietarul unui superb Opel Corsa Enjoy. Cumpără zilnic ziarul tău preferat şi, dacă ai descoperit trei simboluri cu autoturismul, ai câştigat.

V-am promis mii de surprize şi ne ţinem de cuvânt! Click!MAGIC are în desaga cu cadouri de Sărbători 10.000 de premii şi un superb autoturism Opel Corsa. Premiile se dau deja pe bandă rulantă şi zilnic, în casele cititorilor noştri fideli, ajung bani, telefoane, tablete, cuptoare cu microunde, seturi de oale şi multe altele. Cel mai râvnit loz însă nu a fost descoperit încă de nimeni. Este vorba despre un superb autoturism Opel Corsa, de culoare roşie. Maşina aşteaptă să-şi găsească proprietarul, aşa că nu rata nici un număr din ziarul tău preferat.

Concursul se încheie în 22 decembrie, aşa că mai aveţi trei zile la dispoziţie să vă încercaţi norocul. Maşina este hatchback, are motor pe benzină şi 90 de cai- putere. Autoturismul are transmisie manuală, 5 trepte de viteză şi este dotat cu airbag-uri, servodirecţie Tip (variabilă în funcţie de viteză), ABS, asistent plecare în pantă şi computer bord. Este o maşină perfectă de familie, cu care puteţi face furori prin oraş sau puteţi bate kilometri în toată ţara în vacanţa mult visată. Premiile de la Click!MAGIC se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător.

Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00.

Date tehnice

  • Opel Corsa 1.4, 90 CP Enjoy
  • Motor: Benzină
  • Număr trepte: 5
  • Acceleraţie 0-100 km/h (s) – 13.2
  • Volum portbagaj (l): 285
  • Normă de poluare: Euro 6
  • Viteză maximă (km/h): 175
  • Configuraţie scaune: 2+3
  • Dotări: airbag, servodirecţie, faruri cu lentile focalizante, lumini de zi, senzor presiune pneuri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net