Studenta din Buzău care a trăit 20 de ani cu propriul geamăn în pântece a murit! Tânăra suferea de o afecțiune rară

Ultima actualizare:

    Teodora Tudose a încetat din viață Foto: Facebook/Alături de Teo
Teodora Tudose a încetat din viață Foto: Facebook/Alături de Teo

O tânără de 20 de ani a trăit până acum purtând în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Cu timpul, embrionul s-a transformat într-o tumoră care i-a distrus sistemul imunitar și a dus la declanșarea encefalitei autoimune. Prietenii au strâns bani pentru ca fata să se poată trata în Viena, acolo unde a și ajuns în urmă cu o săptămână. Din păcate, Teodora Tudose a încetat din viață, luni (27 ianuarie).

”Cu părere de rău, colega mea, Teodora, ne-a părăsit astăzi. Teo a fost director al Departamentului Academic din Asociaţia Studenţilor în Drept, o fată frumoasă cu un suflet la fel de frumos, o tânără cu ambiţii şi visuri ca mine şi ca tine. Odihneşte-te în pace, Teo ! Vei rămâne mereu în sufletele noastre aşa cum te-am văzut ultima dată: zâmbitoare şi plină de viaţă”, a scris Ana-Maria Dumitru, colegă cu Teodora, pe Facebook, citată de adevarul.ro.

Teodora Tudose era o tânără cu un viitor strălucit în față. O boală cruntă i-a distrus peste noapte viața. În toamna anului trecut, Teodora s-a plâns de dureri de cap şi stări de confuzie. A fost dusă mai întâi la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Elias. Diagnosticul a fost unul crunt. Teodora suferea de o boală rară: encefalită autoimună. De atunci, medicii au încercat în fel și chip să o țină în viață, dar din păcate tânăa a pierdut lupta.

Sunt doar 1.000 de cazuri de acest gen în toată lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net