Străbat lumea într-o maşină din 1928! Au ajuns și în România

Ultima actualizare:

    Cei şase membri ai familiei  Zapp au vizitat America,  Asia, Africa, iar acum  sunt în EuropaFoto: Facebook
Cei şase membri ai familiei Zapp au vizitat America, Asia, Africa, iar acum sunt în EuropaFoto: Facebook

O familie inedită şi o maşină plină de poveşti. Faceţi cunoştinţă cu Candelaria (45 de ani) şi Herman Zapp (47 de ani), doi argentinieni care străbat lumea alături de cei patru copii, cu o maşină Graham Paige, fabricată în 1928. Până acum au trecut prin 60 de ţări, iar ultima bifată e chiar România.

“Life is a book in white and black and we have to go out and to fill the pages” (n.r. Viaţa este o carte în alb şi negru, iar noi trebuie să umplem acele pagini) sunt cuvintele lui Herman Zapp, un argentinian care a străbătut aproape tot Pământul, alături de familia sa. Aventura a început în 2000 pe patru roţi, când soţii Zapp au plecat spre Alaska într-o maşină Graham Paige, fabricată în 1928.

Au făcut câte un copil în fiecare colț al lumii

Între timp, bancheta maşinii a devenit neîncăpătoare. În fiecare colţ al lumii, Candelaria a adus pe lume câte un copil, iar acum familia Zapp numără şase membri. Pampa s-a născut în Carolina de Nord, Tehue în Argentina, Paloma în Canada, iar mezinul Wallaby în Australia. Maşina veche de 88 de ani le-a devenit casă, masă şi şcoală. Au văzut America, Asia, Africa, iar acum se plimbă prin Europa. Nopţile şi le petrec în maşină sau în casele celor care vor să-i găzduiască. Din fericire, Herman spune că-n voiajul lor nu au dus lipsă de oameni inimoşi. Până acum au bifat 60 de ţări, iar în timp ce citiţi aceste rânduri, familia Zapp se relaxează în inima Transilvaniei. Săptămâna trecută au ajuns în Bucureşti şi, după câteva zile petrecute în Capitală, au plecat la Bran, pe urmele lui Dracula.

Din pozele postate pe Facebook, par destul de încântaţi de peisajele noastre, însă în Capitală au avut de tras cu o pană la maşină. Pampa, băiatul cel mare, vrea să afle cât mai multe despre renumitul conte, aşa că tatăl i-a promis că va sta cel puţin o săptămână în Transilvania. După aceea, urmează Ungaria, iar Herman spune că aventura lor va mai dura cel puţin doi ani, după care se vor întoarce în ţara natală, Argentina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sorana Cirstea jpg
image
image
image
image
image
image
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net