Sirianul Moustafa Haj Salef, băgat de viu în valiză?

Ultima actualizare:

    Moustafa Haj Salef era stabilit de  15 ani în RomâniaCaptură: Antena 1
Moustafa Haj Salef era stabilit de 15 ani în RomâniaCaptură: Antena 1

Cine l-a ucis şi de ce? Acestea sunt întrebările la care încearcă să răspundă anchetatorii în cazul sirianului găsit mort într-o valiză, în portbagajul maşinii lui de serviciu. Se pare că Moustafa Haj Salef se înglodase în datorii din cauza jocurilor de noroc.

Moustafa Haj Salef (53 de ani) ar fi fost viu în momentul în care a fost îndesat într-o valiză. Asta susţin surse din interiorul anchetei, citate de România Tv.

Cunoscuţii sirianului se gândesc la o reglare de conturi şi spun că bărbatul intrase în vârtejul jocurilor de noroc şi se înglodase în datorii. Mohammad Murad, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri arabi din România, a lucrat 15 ani cu Haj Saleh şi spune că acesta ar fi fost un client fidel al cazinourilor.

“Avea datorii şi în Constanţa şi în Bucureşti. Am auzit că frecventa cazinouri. Aşa am auzit după aia că a luat bani de la unul sau altul. Tot aşa, din auzite, informaţii neoficiale”, a declarat afaceristul, potrivit stirileprotv.ro.

Haj Saleh locuia iarna în Bucureşti, iar vara în Constanţa, într-un apartament de serviciu, din cadrul unui complex rezidenţial din Mamaia Nord. Tot aici au venit şi anchetatorii să caute dovezi care i-ar putea conduce la criminali.

Trupul bărbatului a fost descoperit  miercuri, 8 aprilie, în portbagajul  unei maşini, parcate în cartierul  Pantelimon, din Capitală
Trupul bărbatului a fost descoperit miercuri, 8 aprilie, în portbagajul unei maşini, parcate în cartierul Pantelimon, din Capitală

Medicii legişti au găsit pe corpul sirianului mai multe leziuni, însă nici una nu a dus la moartea bărbatului. Necropsia nu a stabilit nici când a fost ucis afaceristul. Potrivit medicilor legişti, acesta nu ar fi fost omorât cu foarte mult timp în urmă (maximum 10 zile).

Trupul bărbatului a fost găsit aşezat în poziţia fetusului, cu genunchii la gură. Din câte se pare, acesta era îmbrăcat în costum. Haj Saleh Moustafa era din oraşul sirian Homs şi se stabilise în România de 15 ani. Avea afaceri în turism, era căsătorit cu o româncă şi era tatăl unei fetiţe de 8 ani. Acesta fusese dat dispărut de familie de la finele anului 2014.

În plus, autoturismul Opel, care aparţine lanţului hotelier Perla - Majestic, era folosit de acesta, dar apărea ca furat de mai multe săptămâni. Criminaliştii vor lua acum la puricat toate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a ajunge la criminal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net