Profesor de sport, găsit spânzurat în liceu

Ultima actualizare:

Profesorul dispăruse de două zile, nimeni nu mai ştia nimic de el, chiar mama sa a venit la şcoală şi l-a căutat, însă nimeni nu s-a gândit să îl caute şi în sala de sport, informează Monitorul de Vrancea.

Un profesor de sport în vârstă de 37 de ani, care preda la Colegiul ”Gh. Balş” din Adjud a fost găsit spânzurat în această dimineaţă în sala de sport.

Trupul neînsufleţit al lui llie Gabriel a fost descoperit de elevii clasei a XI-a A şi de celălalt profesor de sport, care au mers în sala de sport pentru ora de educaţie fizică.

Bărbatul fusese văzut ultima dată miercuri, iar joi mama acestuia sesizase Poliţia. Colegii profesorului Ilie ne-au precizat că acesta avea probleme financiare. Bărbatul este tatăl a trei copii minori.

„Era un profesor care nu a creat probleme niciodată, un om care şi-a făcut datoria. Pe fondul unor probleme de familie, care l-au bulversat, a recurs la acest gest. Nu îl cunoşteam personal, dar am luat relaţii de la colegi. Toţi sunt consternaţi, regret nespus şi sper că nimeni să nu mai treacă prin aşa ceva. Vom încerca să sprijinim financiar familia. Dacă l-ar fi descoperit copii ar fi intrat în stare de şoc. Şi colegul care l-a găsit este afectat”, a spus Vasilica Zaharia, inspector şcolar în Vrancea, citat de Monitorul de Vrancea.

Seria sinuciderilor este lungă, în Vrancea. După ce un agent de penitenciare de 23 de ani şi un fost angajat al Prfecturii Vrancea şi-au pus capăt zilelor, acum un profesor de educaţie fizică şi sport a fost găsit spanzurat în această dimineaţă de colegul său de catedră.Gabriel Ilie era absolvent al Colegiului Tehnic “Gheorghe Balş“ din Adjud, promoţia 1996. În anii de liceu a fost olimpic la economie. Apoi, acesta a urmat cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, ajungand să predea la liceul pe care l-a urmat.

Totodată, este cel de-al treila caz de sinucidere în rândul profesorilor la Adjud în acest an, după Carmen Liliana Ciubotaru, colegă de cancelarie cu Gabriel Ilie Colegiul Tehnic „Gheorghe Balş” din Adjud, care s-a aruncat de la etajul 4 şi Adrian Bostan, de la Liceul „Emil Botta” din Adjud, fiul fostului inspector general Iordache Bostan, care s-a spânzurat în vară în casa părinţilor săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net