Şi-a ucis părinţii ca să răzbune moartea lui Ioan Botezătorul

Ultima actualizare:

    Maxim Vleju (46 de ani)  și-a recunoscut crimele și a ajuns în spatele gratiilor foto: Sandrinio Neagu
Maxim Vleju (46 de ani) și-a recunoscut crimele și a ajuns în spatele gratiilor foto: Sandrinio Neagu

Convins că părinții săi l-au ucis pe Sf. Ioan Botezătorul, un bărbat de 46 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, i-a hăcuit pe amândoi cu o toporişcă.

Bătrânul de 77 de ani a fost omorât în timp ce stătea aşezat pe pat, iar femeia de 71 de ani ar fi încercat să fugă, însă a fost lovită cu aceeaşi toporişcă în spate, în cap şi în gât. Cadavrele bătrânilor, aruncate într-o râpă și ascunse sub crengi, pături și zăpadă, au fost găsite după cinci zile.

Înfiorătoarele crime se pare că au în spate un suport religios, după ce anchetatorii au găsit, pe patul criminalului Maxim Vleju, un bilet pe care scria: „Călăul care a dat în capul Sf. Ioan Botezătoru este Vleju Roman (n.r. – tatăl criminalului)”. Maxim Vleju a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat de omor calificat. O expertiză neuropsihiatrică va stabili dacă bărbatul a avut sau nu discernământ. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net