Şi-a tras piscină la intrarea în canal

Ultima actualizare:

    La intrarea  în catacombe  a fost construită  piscina Foto: Poliţia Română, Mediafax
La intrarea în catacombe a fost construită piscina Foto: Poliţia Română, Mediafax

Viaţă de aurolac! Florin Hara, omul care-i coordona pe oamenii străzii din zona Gării de Nord, trăia mai ceva ca un om la casa lui. Stătea în canal, dar avea piscină, chiar la intrarea în catacombe, abonament la cablu, televizoare inteligente, calculatoare, dar şi DVD-uri.

Poliţiştii de la DIICOT au intrat marţi peste aurolacii care-şi făcuseră cartier în măruntaiele pământului. Aveau informaţii că acolo se formase o întreagă reţea de traficanţi de droguri, condusă de Florin Hara, pe care toţi aurolacii din Capitală îl ştiu de Bruce  Lee.

Florin Hara a fost  reţinut de poliţişti
Florin Hara a fost reţinut de poliţişti

În jur de 78 de persoane, bărbaţi şi femei, trăiau în ”beciuri”. Accesul nu se făcea prin gura de canalizare, aşa cum s-ar crede, ci printr-o gaură făcută într-un perete,  care duce direct în subteran.

"Cartierul aurolacilor se află pe lângă benzinăria OMV, de la Gara de Nord. Acolo au făcut o gaură în peretele care duce în labirintul din subteran. În faţa intrării, aurolacii îşi amenajaseră o piscină şi aveau atârnată la intrarea în ”beci” o antenă parabolică”, ne-a povestit surse din cadrul Poliţiei Române.

Şi asta nu este tot. La percheziţii, oamenii legii au dat peste o adevărată ”comoară”  în adâncuri: zece săbii, 3.000 lei, 30 de tablouri, posibil furate, zece grame de heroină, un laptop, două unităţi de PC, 11 televizore, două DVD-uri, două flexuri, două bormaşini şi două fierăstraie electrice.

La  percheziţii a fost găsit  un seif în care Hara îşi ţinea banii,  dar şi săbii şi cuţite
La percheziţii a fost găsit un seif în care Hara îşi ţinea banii, dar şi săbii şi cuţite

Toate au fost confiscate, iar cei 78 de locuitori de sub pământ au fost duşi la audieri. Şase dintre ei, inclusiv Hara, au fost reţinuţi, iar ieri au fost duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Bruce Lee, care are o situaţie materială foarte bună, şi locotenenţii săi sunt acuzaţi că au înfiinţat o grupare de trafic de metadonă şi Ecstasy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net