«Şi pe primul fiu l-a luat de lângă mamă!»

Ultima actualizare:

    „Când bea alcool,  Sierra devine  foarte violent cu  persoanele din jur.  Odată m-a pocnit  peste faţă şi mi-a  spart nasul”,  mărturiseşte  Anamaria
„Când bea alcool, Sierra devine foarte violent cu persoanele din jur. Odată m-a pocnit peste faţă şi mi-a spart nasul”, mărturiseşte Anamaria

Canadianul care o acuză pe Anamaria Nedelcu de răpire mai are un fiu, de 24 de ani. Şi pe acesta l-a despărţit de mamă, când era mic, deşi nu avea cu ce să-l crească. Neglijenţa tatălui culminează cu faptul că fiul său este prins furând din magazine.

După ce Anamaria Nedelcu (43 de ani) a fost arestată, în 13 aprilie, de un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti, fiind acuzată de statul canadian că şi-a răpit copilul şi l-a adus în România pentru a-l scăpa de agresiunile tatălui, acesta şi-a făcut bagajele şi a venit repede la noi în ţară. „A zis că nu pleacă de aici până nu mi-l ia pe Anthony (6 ani)”, ne-a spus Anamaria Nedel­cu. Anthony nici nu vrea să audă de tatăl lui, canadianul de origine dominicană Rafael Maximo Munoz Sierra (45 de ani). Şi asta, pentru că, până acum doi ani, când încă locuia în Canada şi mergea la tatăl său, acesta îl agresa verbal, fizic şi chiar sexual.Potrivit Anamariei Nedelcu, Sierra mai are un fiu, Emmanuel Belfis (24 de ani), dintr-o relaţie cu o femeie din Republica Dominicană. „Sierra a procedat la fel şi cu primul său fiu. Aşa cum vrea să-l despartă pe Anthony de mine, aşa a făcut şi cu primul băiat. În primul rând, cea care l-a crescut pe Emmanuel a fost mama lui Sierra. Pe el nu l-a interesat”, ne-a mărturisit Anamaria.

În cadrul procesului de stabilire a custodiei lui Anthony, din Canada, avocaţii arată că „neglijenţa de care dl Sierra a dat dovadă în cazul primului său fiu culminează cu faptul că acesta este prins furând din magazine” şi ataşează, în acest sens, o scrisoare din 12 septembrie 2008 pentru daune privind o infracţiune comisă de Emmanuel Belfis. „Dovada creşterii neglijente şi abuzive a primului său fiu este şi faptul că, imediat ce Belfis împlineşte 18 ani, abia aşteaptă să fugă din casa tatălui său şi nu mai ia legătura cu acesta un an”, au mai spus avocaţii.

Tot ei arată că Sierra are faţă de Anthony acelaşi comportament alienant pe care l-a avut şi faţă de Belfis, „când a lăsat ca imaginea mamei acestuia, domiciliată în Republica Dominicană, să se estompeze până la uitare, Belfis nemaiavând un contact normal cu mama sa, nici măcar prin telefon”.

Mai mult, deşi băiatul era minor, Sierra l-a obligat să muncească pentru a strânge bani în vederea unei călătorii ca să-şi vadă mama. Şi asta, în condiţiile în care, spun aceiaşi avocaţi, „Sierra folosea alocaţia de stat oferită pentru creşterea primului său fiu în scopul de a frecventa localuri pentru consum de alcool, neglijând copilul căruia îi erau destinaţi acei bani, lucru înregistrat şi de autorităţile canadiene care primesc o plângere împotriva acestuia”.

Anamaria luptă de patru ani pentru Anthony

Anamaria Nedelcu a fost arestată în 13 aprilie în vederea extrădării în Canada, ţară care o acuză de răpirea propriului copil. Aceasta s-a întors, în 2014, cu fiul şi cu fiica ei, din Canada în România, pentru a-l scăpa pe băiat de tatăl violent. După opt zile de arest, ea a fost eliberată, acest lucru fiind cerut inclusiv de procurorul de caz, care nu a văzut necesară respectiva măsură. În 10 mai, ÎCCJ va stabili dacă Anamaria va fi sau nu extrădată. Decizia va putea fi, însă, atacată cu recurs.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net