Şi-a omorât copiii şi soţia gravidă, apoi a vrut să facă un gest cumplit

Ultima actualizare:

    Click! a scris pe larg despre tragedia provocată de Florin Balan, care se  află acum în arest, în Franţa
Click! a scris pe larg despre tragedia provocată de Florin Balan, care se află acum în arest, în Franţa

A avut cruzimea să le taie gâturile copilaşilor lui şi să-şi măcelărească soţia gravidă, dar când s-a gândit să-şi ia propria viaţă i-a pierit curajul. A încercat de patru ori, dar nu a reuşit. Cel puţin asta le-a spus Florin Balan (38 de ani) poliţiştilor francezi, luni seara, când s-a predat.

Monstrul care a îngrozit Franţa, săptămâna trecută, după ce şi-a ucis întreaga familie şi a dispărut, le-a povestit anchetatorilor francezi ce a făcut în cele trei zile în care a stat ascuns. Bărbatul a fugit din Franţa imediat după comiterea crimelor, plănuind să vină acasă, în România. A ajuns cu un tren în Germania, la Frankfurt şi a început să conştientizeze că fuga sa are, până la urmă, acelaşi final: va ajunge închis într-o celulă, probabil pe viaţă. Aşa că a încercat să se sinucidă, dar nu a reuşit. De patru ori.

Apoi s-a urcat în tren, s-a întors în Franţa, iar în gara din Forbach a coborât şi s-a dus direct la comisariatul de poliţie, unde s-a predat. “Părea marcat, era foarte confuz”, a declarat un anchetator francez pentru presa locală. El a mai spus că românul avea două tăieturi mari: una la încheietura unei mâini, cealaltă, la o coapsă. „Le-a spus poliţiştilor că a încercat să îşi ia viaţa de cel puţin patru ori. Trebuie să vedem despre ce fel de tentative de suicid este vorba”, a mai spus anchetatorul.

Click! spune

Florin Sebastian Balan şi-a ucis întreaga familie, vinerea trecută, în locuinţa lor de la periferia Parisului, unde se mutaseră de doi ani. Copilaşilor de un an şi jumătate, respectiv 5 ani, le-a tăiat gâturile, iar soţiei însărcinate în 7 luni i-a înfipt cuţitul în piept. Apoi a luat toţi banii familiei, 13.000 €, şi a dispărut. Bărbatul era împătimit al jocurilor de noroc şi avea datorii mari la cămătari.

Constanţa. A asasinat trei persoane după ce i-au dat drumul din puşcărie

A fost pus în libertate pe 14 iulie, deşi mai avea de ispăşit 4 luni pentru tâlhărie, în Penitenciarul Galaţi. După doar 9 zile, a dat din nou lovitura. De data asta însă nu a luat doar banii. Alexandru Ştefan Stoica (22 de ani) a ucis trei persoane: vărul de 19 ani, mătuşa de 58 de ani şi bunica de 81 de ani. A intrat peste ei în casa din Constanţa, miercuri, când ştia că cele două femei au primit pensiile, aproape 1.200 de lei fiecare.

Alexandru Ştefan Stoica nu şi-a recunoscut faptele
Alexandru Ştefan Stoica nu şi-a recunoscut faptele

Anchetatorii spun că tânărul i-a atacat cu cuţitul şi i-a lăsat într-o baltă de sânge. Apoi a băut toată noaptea într-un bar, cu un fost coleg de celulă. A fost găsit, ieri, stând pe o bancă şi ridicat de poliţişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net