Şi-a legat bolovani de ea, să fie sigură că se îneacă

Ultima actualizare:

    Notăriţa din Iaşi, care a fugit în munţi  după ce a fost condamnată la opt ani  de închisoare, a fost găsită moartă
Notăriţa din Iaşi, care a fugit în munţi după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare, a fost găsită moartă

Atât de mult a speriat-o gândul că va merge la închisoare încât a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Lidia Vieru a fost găsită moartă după 5 zile de la dispariţie. A ales un mod crunt de a-şi pune capăt zilelor. A sărit în lacul Bicaz cu bolovani legaţi de mijloc.

Sentinţa de 8 ani de închisoare cu executare şi teama de puşcărie au împins-o pe Lidia Vieru la sinucidere. Vinerea trecută, femeia de 56 de ani a plecat cu maşina proprie către o pensiune din staţiunea nemţeană Durău, unde a stat până sâmbătă dimineaţa. Din acel moment, copiii ei nu au mai putut lua legătura cu mama lor şi au anunţat Poliţia.

Iniţial, anchetatorii au căutat-o în pădure, în zona Durău, apoi, la scurt timp, au găsit maşina notăriţei abandonată lângă lacul Bicaz, în zona Poiana Teiului. În maşina pe care femeia a lăsat-o la marginea lacului a fost găsit un bilet în care Lidia Vieru spunea că a încercat să se sinucidă cu pastile, însă nu a reuşit. Într-un alt bilet, găsit acasă la Iaşi, ea le transmitea celor doi copii ai săi că îi iubeşte şi că îi pare rău pentru gestul pe care urmează să îl facă. Totodată, a scris pe acelaşi bilet că nu poate accepta faptul că a fost condamnată la opt ani de închisoare, într-un dosar care viza tranzacţii ilegale cu terenuri.

În urmă cu câteva zile, scafandrii au început căutările în lacul Bicaz. Joi, trupul femeii a fost găsit pe fundul lacului Bicaz, iar surse din anchetă spun că avea prinsă de brâu o greutate, şi că era legată de picioare cu un cordon de la halatul de baie din hotelul unde se cazase.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net