Și-a făcut mama «mumie» ca să-i poată lua pensia

Ultima actualizare:

    Bărbatul a ascuns  cadavrul mamei  sale în propria  locuinţă Foto: Click!
Bărbatul a ascuns cadavrul mamei sale în propria locuinţă Foto: Click!

Cadavrul unei femei moarte în urmă cu aproximativ două luni a fost găsit mumificat într-o locuinţă din centrul Aradului. Era ţinut ascuns de către fiul decedatei.

Mirosul puternic de cadavru i-a răscolit pe vecini. Disperaţi, aceştia au sunat la 112 şi au anunţat că în imobilul de la numărul 24, de pe strada Ghiba Birta, e posibil să fie un om mort. Nu mică le-a fost mirarea poliştilor să constate că informaţia e reală. Într-adevăr, în locuinţă se afla o femeie moartă, în stare de putrefacţie. Oamenii legii spun că femeia, de 76 de ani, a murit cu aproximativ două luni în urmă, iar fiul acesteia, care are în jur de 50 de ani, nu a anunţat autorităţile şi a ascuns cadavrul în locuinţa în care stătea şi el.

”După o primă apreciere a specialiştilor, femeia murise în urmă cu două luni. Nu se cunoaşte în acest moment motivul pentru care fiul nu a anunţat decesul, dar pe corpul mamei sale nu au fost descoperite urme de violenţă”, a declarat, pentru Mediafax, Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Vecinii au, însă, o variantă proprie. Ei le-au mărturisit anchetatorilor că fiul a ascuns faptul că mama sa a murit ca să-i poată lua în continuare pensia, în valoare de 1.200 de lei. Se pare că omul obişnuia să bea mult şi avea nevoie de bani ca să-şi procure alcoolul cel de toate zilele. Poliţiştii l-au găsit în stare de ebrietate, astfel că nu l-au putut audia, acesta adormind de câteva ori în timp ce i se puneau întrebări. Cadavrul a fost ridicat de către medicii legişti, care vor face necropsia pentru a stabili momentul decesului şi cauzele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net