Şi-a dat foc în faţa Fiscului că era dator vândut

Ultima actualizare:

    Ciril Bucioacă a ars  ca o torţă până la  sosirea pompierilorFoto: www.onestiul.ro
Ciril Bucioacă a ars ca o torţă până la sosirea pompierilorFoto: www.onestiul.ro

Scene dramatice, luni după-amiază, în parcarea Finanţelor Publice din Oneşti, Bacău. Un bărbat a ieşit nervos din clădire şi a ameninţat că-şi dă foc. Nimeni nu l-a crezut, însă omul era pregătit. A urcat în propria maşină, şi-a turnat benzină pe el şi a aprins bricheta. Bărbatul de 45 de ani a ars de viu!

Era consilier local în comuna băcăuană Pârgăreşti şi avea o familie frumoasă: trei copii şi o soţie cu care se înţelegea bine.

simeon stalpnicul png

Pe plan profesional, însă, lucrurile nu-i mergeau bine deloc. Barbatul avea mai multe afaceri şi acumulase datorii mari la Fisc, de aproape 50.000 de lei. Avea patru magazine în oraş, iar statul îi scosese deja mai multe spaţii la vânzare.

simeon stalpnicul png

Totuşi, apropiaţii spun că Ciril Bucioacă (45 de ani) nu vorbea cu nimeni despre problemele pe care le avea. Luni după-amiază, a mers la sediul Finanţelor Publice din Oneşti, unde a avut o discuţie aprinsă cu un funcţionar, în legătură cu datoriile sale mult prea mari. Omul a cedat psihic, s-a enervat şi a ameninţat că-şi dă foc.

A lăsat în urmă trei copii

simeon stalpnicul png

A ieşit furios din clădire, s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii sale, unde avea pregătit un bidon cu benzină şi o brichetă. Bărbatul nu a stat deloc pe gânduri şi şi-a dat foc. A ars ca o torţă sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Deşi unii au încercat să stingă flăcările cu extinctoare, până la sosirea pompierilor, nu au reuşit. Ciril Bucioacă s-a făcut scrum până când focul a fost stins. În urma lui, trei copii au rămas fără tată: un băiat care abia a absolvit liceul, un alt băiat de clasa a VIII-a şi o fetiţă care începe clasa a V-a. Toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi. Ei spun că Ciril era un om bun, mergea săptămânal la biserică şi sărea mereu în ajutorul apropiaţilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net