Şi-a cărat nevasta în valiză până în Anglia. Zinaida se amuză când povesteşte cum a căutat un geamantan în care să încapă

Ultima actualizare:

    Zinaida (24 de ani) se amuză când povesteşte  cum a căutat un geamantan în care să încapă Foto: Sandrinio Neagu
Zinaida (24 de ani) se amuză când povesteşte cum a căutat un geamantan în care să încapă Foto: Sandrinio Neagu

Când vine vorba să se ascundă de autorităţi, oamenii găsesc cele mai năstruşnice metode. Ideea unui cuplu din Suceava este demnă însă de un film de comedie. O femeie a fost cărată de soţ, ore întregi, într-o valiză, ca să ajungă în Anglia. Acum, chiar şi pe ea o pufneşte râsul când povesteşte păţania.

Zinaida (24 de ani) şi Bogdan Croitor sunt căsătoriţi de şase ani şi au împreună o fetiţă. De câţiva ani însă, bărbatul a plecat să muncească în Anglia, iar distanţa dintre ei a devenit greu de suportat. În noiembrie anul trecut, femeia a decis că nu poate să mai stea departe de soţ şi, pentru că nu a mai obţinut viza de intrare pentru Marea Britanie cei doi au pus la cale un plan pentru a fi împreună. Zinaida a luat autocarul şi a ajuns, legal, în Franţa. De aici, din oraşul Calais, a început aventura.

Aşa a stat femeia  în bagaj preţ  de câteva ore
Aşa a stat femeia în bagaj preţ de câteva ore

„Am mers cu autocarul, m-am cazat la un hotel şi l-am aşteptat pe soţul meu. Am spus să încercăm cumva să ajungem în Anglia. Mi-a fost frică, dar am zis să încercăm. Voiam să fiu cu el, că ne este foarte greu, el acolo şi eu aici”, a spus povestit tânăra. „Soţul o zis să cumpărăm o valiză, dar eu i-am spus că nu trebuie, că aveam deja una. Am făcut o probă la hotel şi am intrat numai bine, că eram mai slăbuţă atunci”, povesteşte tânăra, râzând. Bărbatul a luat geamantanul cu soţia, l-a băgat în portbagajul maşinii sale şi a plecat spre Anglia, cu feribotul. Nu înainte de a-i lăsa un mic spaţiu deschis pentru a intra aer. Aventura celor doi a durat însă doar câteva ore, pentru că autorităţile britanice au descoperit-o pe “Zina”. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut, cu ajutorul camerelor de termoviziune, că în portbagaj se află o femeie. Tânăra a fost expulzată şi s-a întors în comuna Arbore, Suceava, iar Bogdan a fost condamnat pentru încercarea de a introduce fraudulos în Anglia o persoană. A scăpat însă cu o pedeapsă cu suspendare, dar este obligat să presteze muncă în folosul comunităţii.

Şi ei au găsit metode inedite să se ascundă

Prinsă cu nepotul în geantă, la graniţă

Femeia de 32 de ani s-a ales cu dosar penal
Femeia de 32 de ani s-a ales cu dosar penal

APRILIE 2014. Surpriză, pentru poliţiştii de frontieră de la Vama Borş. Aceştia au găsit, în geanta de mână a unei femei, un copilaş de 1 an. Micuţul urma să fie scos din ţară de bunică şi dus în Polonia, la mama lui. Femeia a spus că a recurs la acest gest pentru că documentele legale de călătorie ale copilului expiraseră în urmă cu aproximativ 2 luni. Femeia de 32 de ani s-a ales cu dosar penal.

A zburat de la Viena la Londra în trenul de aterizare al avionului

Andrei Culea
Andrei Culea

IUNIE 2010. Andrei Culea a devenit vedetă fără să vrea, în 2010, atunci când a ajuns de la Viena la Londra, după un zbor de o oră şi jumătate în trenul de aterizare al unui avion. Tânărul de 22 de ani a supravieţuit la temperaturi de până la -41 de grade Celsius, dar a ajuns “îngheţat bocnă în lăcaşul trenului de aterizare”. El a spus că a îndurat condiţiile sperând că, ajuns în Anglia, îşi va găsi un loc de muncă şi va câştiga bani pentru a putea să îşi ajute familia din Cochirleni, Constanţa.

Evadare din închisoare, deghizat în scaun

Alexis Viveros Otárola era condamnat la 15 ani de închisoare pentru jaf şi îşi ispăşise 3 ani din pedeapsă
Alexis Viveros Otárola era condamnat la 15 ani de închisoare pentru jaf şi îşi ispăşise 3 ani din pedeapsă

martie 2014. Alexis Viveros Otárola (22 de ani) a devenit celebru după ce a evadat, ca-n filme, de la penitenciarul de maximă siguranţă din Santiago, Chile. Tânărul s-a gândit la o idee năstruşnică de a-i păcăli pe gardieni: să se deghizeze într-un scaun. După ce a ţinut o dietă strictă ca să piardă în greutate, chilianul s-a îmbrăcat în căptuşeala scaunului. Obiectul de mobilier a trecut prin trei filtre de securitate şi nimeni nu l-a observat pe Otárola. Tânărul a ajuns până în Argentina, unde a fost capturat două luni mai târziu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net