Sfâşiat de câinii pe care îi creştea de mici

Ultima actualizare:

    Rottweilerul este cunoscut ca un câine extrem de agresivFoto: Dorin Constanda
Rottweilerul este cunoscut ca un câine extrem de agresivFoto: Dorin Constanda

Incredibil! În România, să mori sfârtecat de câini este la ordinea zilei. Se poate întâmpla oricând: pe stradă, în parc sau chiar când te afli la locul de muncă. Un bucureştean a fost făcut bucăţi chiar de dulăii care ar fi trebuit să îl protejeze.

Bărbatul lucra ca paznic la un depozit de fier vechi de pe şoseaua Chitilei din Capitală şi avea în grijă doi câini care îl apărau de hoţi. Cele două animale, un maidanez şi un rottweiler, au fost adoptate de mici de Ion Mitroi (57 de ani), care avea grijă de ele ca de proprii săi copii. Până alalteieri, însă, când bărbatul a fost găsit mort în curtea depozitului, sfâşiat de cele două fiare.

Locul măcelului a fost acoperit cu o tablă de fier
Locul măcelului a fost acoperit cu o tablă de fier

„A venit poliţia şi atunci au sedat câinii, că lipseau bucăţi din cadavru. Nu îi găseau mâinile. Una lipsea din umăr, cu totul, iar din cealaltă, smulsă de la cot, au mai găsit decât palma”, explicat vânzătoarea unui magazin din apropiere, care, întâmplător, este şi rudă cu victima. Anchetatorii fac acum cercetări pentru a afla dacă bărbatul a fost ucis de câini sau dacă animalele au mâncat din el după survenirea decesului. Potrivit rudelor şi vecinilor lui Ion Mitroi, acesta avea mare drag de cei doi căţei, deşi a recunoscut că uneori „nu se mai poate înţelege cu ei, pentru că sunt răi din cale afară”.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net