Șeful de la Psihiatrie, Florin Tudose, a murit

Ultima actualizare:

    Florin Tudose a încetat din viața la 62 de ani, în urma unui infarctfoto: Rompres
Florin Tudose a încetat din viața la 62 de ani, în urma unui infarctfoto: Rompres

Unul dintre cei mai cunoscuți psihiatri din România, Florin Tudose, a încetat din viață la vârsta de 62 de ani, în localitatea Coşereni din judeţul Ialomiţa, unde avea o locuinţă.

Potrivit unor surse din Poliţia judeţului Ialomiţa, Florin Tudose a oprit, duminică după-amiază, la piaţa agroalimentară din localitatea Coşereni, unde a făcut câteva cumpărături. În momentul în care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prăbuşit la pământ, transmite Mediafax.

Imediat a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute.

În cele din urmă, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.

Potrivit medicilor, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj SMURD de la Bucureşti, însă acesta a ajuns acolo când psihiatrul era deja decedat.

Trupul neînsufleţit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială.

Florin Tudose era şeful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

Biografie Florin Tudose

Florin Tudose s-a născut în 1952 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti şi a devenit medic psihiatru.

Din 1999 Florin Tudose a fost profesor universitar şi a predat psihiatrie, psihopatologie şi psihologie clinică.

Acesta a publicat singur sau în colaborare peste 30 de cărţi de specialitate şi peste 120 de articole dedicate psihiatriei.

De curând, medicul îşi lansase volumul „Psihopolitica”. Tudose a înfiinţat primul serviciu de Psihiatrie de Legătură, devenit centru de referinţă pentru reforma în psihiatrie din Romania.

Sâmbătă seară, Florin Tudose a fost prezent în studioul Realitatea TV la emisiunea „Canapeaua electorală", unde a analizat profilul candidaţilor la preşedinţie, informează adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net