Şase locuri unde să-ţi distrezi copilul în vacanţă

Ultima actualizare:

    Copiilor le place la  nebunie să patineze
Copiilor le place la nebunie să patineze

Dacă e vacanţă, distracţie să fie! Mall-urile, patinoarele, teatrele şi circul vă aşteaptă. Sunt deschise chiar şi de Sărbători, iar micuţii vor fi încântaţi de surprizele care-i aşteaptă. Uite unde vă trimite Click!

Copiii au pus cărţile în cui şi au declarat şcoala încheiată. Cel puţin pentru următoarele trei săptămâni cât durează vacanţa de iarnă. Până atunci, distracţia şi voia bună sunt la putere. Pe vremuri cei mici visau să aibă un loc frumos amenajat şi plin de jucării, unde să se întâlnescă cu prietenii sau colegii de grădiniţă sau de şcoală. Acum, sunt peste tot. Important este să ai timp şi bani puşi deoparte pentru distracţia copilului tău. Locurile pe care ţi le recomandăm nu sunt costisitoare, iar voia bună este garantată.

La patinoar

Patinoarele sunt deschise în această perioadă de dimineaţă şi până seara, iar preţurile sunt rezonabile. În Capitală, patinoarele Drumul Taberei, Promenada şi cel din Orăşelul Copiilor îi aşteaptă zilnic pe micii patinatori, între orele 10.00-23.00, inclusiv de Crăciun. Excepţie face ziua de 24 decembrie când se va închide la ora 21.00 şi 25 decembrie când se va deschide la ora 12.00. În Drumul Taberei intrarea costă 15 lei, închirierea patinelor 10 lei, pe gheaţa din Orăşel intri cu 20 de lei şi dai pe patine 15 lei, iar la patinoarul din Promenada scoţi din bununar 25 de lei şi 15 ca să închiriezi patine. La patinoarul din Parcul Herăstrău programul este de la 10.00 la 22.00 şi intrarea costă 15 lei. Pentru o pereche de patine normale mai dai 10 lei, iar pentru unele semiprofesionale 15 lei.

La întâlnire cu Moş Crăciun

În luna decembrie, Divertiland Playland din Capitală se transformă în Regatul lui Moş Crăciun. Se deschide la ora 10.00 şi îşi închide porţile la ora 21.00. Aici îl întâlneşti pe Moş Crăciun din Finlanda. Intrarea pentru adulţi este 25 de lei, iar pentru copii 50 de lei. În Bucureşti îl mai găseşti la mall-uri, dar şi la Târgul de Crăciun de la Universitate. Simpaticul bătrânel îi aşteaptă pe prichindei şi la Cluj, la Iulius Mall, dar şi  în Piaţa Unirii. Bănăţenii au pregătit şi ei un târg specific. În Piaţa Victoriei din Timişoara cei mici se pot bucura de un carusel, iar Moşul le va asculta dorinţele. În Piaţa Mare din Sibiu copiii pot participa la cursuri tematice desfăşurate în Atelierul lui Moş Crăciun. În centrul comercial Era Park din Iaşi micuţii vor picta peisaje de iarnă, vor povesti despre distracţiile de la bunici şi săniuş şi vor pregăti scrisorile cu dorinţe. Ei vor fi “supravegheaţi” îndeaproape şi de Moş Crăciun.

Teatru de păpuşi

Teatrele pentru copii care pun în scenă poveşti celebre pentru cei mici, în interpretări moderne şi interactive sunt şi ele de luat în seamă. La un astfel de spectacol poţi plăti între 8 şi 12,5 lei. La Teatrul Ţăndărică azi de la ora 11.00 este “Croitoraşul cel Viteaz”, iar mâine, de la aceeaşi oră, “Pinochio”.

La circ

Poţi alege un spectacol de circ, unde cei mici pot vedea tot felul de animale, atât sălbatice cât şi domestice, numere de iluzionism, acrobaţii sau clovni care îi distreză şi îi amuză. Pentru copii cu vârstă până în 4 ani accesul se face gratuit, iar pentru cei peste 4 ani preţul biletelului este între 35 şi 70 de lei. Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 15.00, şi duminică, 20 decembrie, la ora 13.00 şi la ora 15.00 are loc reperezntanţia “Arca lui Noe”. Detalii găsiţi pe www.circulglobus.ro.

La zoo

Dacă vreţi să-i duceţi pe copii să vadă o varietate de animale, mergeţi la grădina zoologică. La cea din Băneasa sunt 115 specii, care mai de care mai interesante. Aici, pot admira cangurul, jaguarul, jderul, muflonul, puma, ursul, tigrul, leul, dar şi diverse specii de şerpi, păsări, reptile şi insecte. Ultimii chiriaşi sunt cinci zebre africane. Intrarea pentru adulţi costă 13 lei, iar pentru copii 6,5 lei.

La cinema

În cinematografele din mall-uri sau în cele de cartier rulează nenumărate ecranizări pentri micuţi, inclusive cele 3D, care-i captivează. Preţul unui bilet diferă în funcţie de zilele săptămânii, de ore şi de faptul dacă optaţi sau nu pentru ochelarii 3D. Astfel pentru un film dedicat copiilor poţi scoate din buzunar de la 5 până la 25 de lei. În acest moment, rulează “Bunul dinozaur”, “Crăiasa Zăpezii” şi “Micul prinţ”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net