Salvaţi după ce au plonjat cu maşina în lac

Ultima actualizare:

Au avut un noroc chior! În noaptea de joi spre vineri, trei tineri au plonjat cu tot cu maşină în lacul Pantelimon, de lângă Bucureşti, şi au scăpat cu viaţă, datorită a doi bărbaţi care le-au sărit în ajutor.

 Robert Vraţiu (43 de ani), din Bucureşti, se îndrepta împreună cu un coleg spre serviciu. Era în jurul orei 1.00. În dreptul lacului Pantelimon, a văzut cum o maşină care venea dinspre Bucureşti intră cu viteză pe contrasens şi plonjează în lac, cam la 15 metri distanţă de mal. „Am oprit imediat maşina şi am sărit după ei în apă. Era gheaţă. Maşina începuse deja să se scufunde. Un băiat şi o fată reuşiseră să iasă din maşină.

I-am tras şi i-am pus să se ţină de maşină, pentru că nu ştiau să înoate. Apoi, am intrat pe geamul maşinii şi l-am tras pe celălalt băiat, care nu putea să iasă şi care a stat vreo două minute sub apă. Între timp, colegul meu s-a dus şi a luat o barcă de pe mal, a vâslit până la noi şi ne-a luat”, ne-a povestit Robert. Potrivit medicilor, tinerii au suferit doar de hipotermie. Poliţiştii au constatat că şoferul băuse. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net