Salvat după ce craca de care s-a spânzurat s-a rupt

Ultima actualizare:

    Din cauză că avea interdicţie să-şi  vadă copiii, miliardarul ieşean  Mihai Petrişor a vrut să se sinucidă Foto: 7est.ro
Din cauză că avea interdicţie să-şi vadă copiii, miliardarul ieşean Mihai Petrişor a vrut să se sinucidă Foto: 7est.ro

Supărat că nu-şi mai poate vedea copiii, un cunoscut miliardar din Iaşi a decis să-şi pună capăt zilelor. A mers în pădure, şi-a legat ştreangul de gât şi a trimis un mesaj de adio familiei. Mihai Petrişor a scăpat însă, ca prin minune, după ce craca s-a rupt, iar apropiaţii au alertat autorităţile.

Şi bogaţii plâng câteodată. Mai mult, unii aleg să recurgă la gesturi extreme. Este şi cazul lui Mihai Petrişor (43 de ani), speculant imobiliar cu afaceri şi tranzacţii de ordinul milioanelor de euro, căruia dorul de familie i-a luat minţile. Se pare că, după separarea de nevastă, afaceristul avea interdicţie să-şi vadă cei doi copii. Chiar dacă nu avea griji materiale şi nici probleme de sănătate, omul n-a suportat gândul că nu-şi va mai putea strânge la piept odraslele. La sfârşitul săptămânii trecute s-a dus în pădurea de la Bârnoava, Iaşi, hotărât să se spânzure, potrivit ziaruldeiasi.ro. Înainte de a-şi pune ştreangul de gât, bărbatul le-a trimis mesaje apropiaţilor, dar şi fotografii cu locul în care urma să-şi dea ultima suflare. O minune a făcut ca afaceristul să scape cu viaţă, după ce craca de care era agăţată frânghia s-a rupt. Speriaţi de mesajele primite, apropiaţii au sunat de urgenţă la Poliţie. Petrişor a fost găsit de oamenii legii la marginea pădurii, vânăt la faţă şi respirând greu. Acesta se plângea că nu mai poate de şale, după ce s-a lovit în timpul căzăturii. În timp ce unii susţin că problemele pe care le are în familie l-ar fi făcut să recurgă la acest gest, alţii spun că motivele ar fi legate de problemele cu legea.

Click! spune

Mihai Petrişor s-a îmbogăţit făcând speculaţii în domeniul imobiliar. Bărbatul a fost subiectul mai multor scandaluri cu retrocedări de terenuri în judeţul Iaşi, mai ales în zonele Podu Iloaiei şi Leţcani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net