S-a urcat pe macara cu apă şi mâncare

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a urcat  pe macara, la o înălţime  de 41 de metriFoto: Dorin Constanda
Bărbatul s-a urcat pe macara, la o înălţime de 41 de metriFoto: Dorin Constanda

Forfotă mare, ieri, în zona Sebastian, din Capitală. Echipe întregi de medici, poliţişti, jandarmi şi pompieri au fost chemaţi la un caz de tentativă de sinucidere. Un bărbat, venit din Paşcani ca să-şi ia viaţa în Bucureşti, a urcat pe o macara şi a ameninţat ore-n şir că se aruncă.

Adrian Marin, ISU Bucureşti-Ilfov
Adrian Marin, ISU Bucureşti-Ilfov

Are 40 de ani şi s-a săturat de viaţă. Aşa că a decis să urce pe o macara, care nu era păzită, şi să ameninţe că se aruncă în gol de la o înălţime de 41 de metri. Este cazul unui bărbat venit special din Paşcani ca să-şi încheie socotelile cu viaţa. Locatarii blocului de vizavi l-au anunţat pe paznicul şantierului, unde se construieşte un imobil cu 11 etaje, că cineva stă căţărat pe macara, de la ora 4.00, şi ţipă ca din gură de şarpe. Omul, intrat la serviciu la ora 7.00, a sunat la 112 după 52 de minute, astfel că abia la 8.30 echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului. 

Negociatorii au făcut rost de numărul de telefon al bărbatului şi au încercat să-l convingă să se dea jos, timp de trei ore, până când bateria mobilulul s-a descărcat. Imediat s-a luat decizia ca negociatorii, împreună cu doi pompieri, să urce la el cu autoscara. Aşa au aflat că bărbatul a crescut la casa de copii şi are mari probleme emoţionale.

El le-a povestit că este certat cu o familie din Paşcani şi doreşte să stea de vorbă cu un parlamentar şi cu presa despre nemulţumirile pe care le are. La ora 14.30, echipa a coborât, fără să-l convingă însă pe om să renunţe la protestul extrem. Acesta s-a urcat pe macara cu provizii. Într-o sacoşă avea mâncare şi apă şi se proteja de soare cu o glugă.


    Adrian Marin, ISU Bucureşti-IlfovFoto: Dorin Constanda
Adrian Marin, ISU Bucureşti-IlfovFoto: Dorin Constanda

"Cazurile de ameninţare cu moartea au crescut. În ultimele 48 de ore au fost două, în Capitală"

Adrian Marin, ISU Bucureşti-Ilfov

Ameninţările cu sinuciderile în spaţiul public vin în valuri după cazul doamnei Elena, femeia care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, din Capitală. În ultimele două săptămâni, au fost înregistrate 30 de cazuri de sinucidere sau tentativă de sinucidere. 

Scene şocante s-au petrecut, săptămâna trecută, într-un cartier din Oradea. Doi adolescenţi au decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, aşa că s-au aruncat în gol de pe un bloc cu 10 etaje.

Băieţii, care se pare că luaseră droguri şi consumaseră alcool, au murit pe loc. Unul era întins pe iarbă, celălalt era căzut peste suportul de biciclete, într-o baltă de sânge. Rafael Popuş (15 ani) şi Iosif Bocioc (17 ani), erau plecaţi de acasă, în ultima săptămână, şi locuiau într-o clădire dezafectată. Sunt martori care declară că tinerii consumau, în mod frecvent, alcool şi că băuseră chiar înainte să-şi încheie socotelile cu viaţa.  

Elena Ionescu şi-a dat drumul în gol după 36 de ore

Şi-a iubit fiica ca pe ochii din cap şi nu a putut trece sub nici o formă peste pierderea tragică a acesteia. Fata de 26 de ani s-a stins, în urmă cu patru ani, după ce s-a luptat cu cancerul.  Elena Ionescu, 53 de ani, s-a îmbolnăvit de depresie şi aşa a ajuns ca, după ani de suferinţă, să clacheze.

Joi, 21 mai, la ora 7.21, s-a urcat pe terasa blocului cu opt etaje în care făcea curăţenie şi nimeni nu a mai putut-o convinge să se dea jos. Timp de 36 de ore s-a balansat pe buza clădirii aflate în centrul Bucureştiului, privind în gol, după care s-a aruncat. Moartea tragică a doamnei Elena a scandalizat o ţară întreagă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net