S-au măcelărit cu topoare și cuțite! Un om a murit după o bătăie ca în filme, în Timiș

Ultima actualizare:

    Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu răngi și topoare, în Județul TimișFoto: adevarul.ro
Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie cu răngi și topoare, în Județul TimișFoto: adevarul.ro

O persoană a fost ucisă, iar o alta se află în comă după o bătaie ca în filme cu bâte, cuțite și topoare. Incidentul a avut loc în comuna Lenauheim din Timiș, sâmbătă (18 iulie).

Tragedia a început după ce un sătean, Ionel Nicolae, s-a crezut pilot de raliuri și s-a apucat să facă curse pe străzile Lenauheimului. Un consătean de-al lui, Gheorghe Danci, s-a enervat îngrozitor pe zgomotul motorului și l-a luat la rost pe șofer. Cei doi au fost amendați de poliția comunei, însă lucrurile nu au rămas așa, relatează Adevărul.

Pilotul s-a întors la casa lui Danci, însoțit de mai multe ajutoare. Au fost patru mașini cu persoane plecade de la o nuntă, cu chef de bătaie și scandal. Oamenii au tăbărât pe familia lui Gheorghe Danci cu bâte și alte arme albe. Ionel Nicolae l-a lovit pe bărbatul cu care se certase cu o bâtă în cap. Victima a fost transportata la spitalul din Jimobila, dar a murit pe drum. 

În urma bătăii generale în care s-au folosit răngi, bâte, topoare și cuțite, Ione Nicolae, cel care l-a ucis pe Gheroghe Danci a ajuns în comă la Spitalul Județean Timișoara, suferind mai multe traumatisme. A fost nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei pentru ca spiritele să se calmeze în Lenauheim. La spital au ajuns și părinții lui Gheorghe Danci, dar și fratele lui Ionel Nicolae, cu răni destul de grave. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, loviri, distrugere și tulburarea ordinii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
apicultorii au pierdut multe albine
shutterstock 1710655687 jpg
Arsenie Boca cap jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net