Rugăciune la vreme de necaz adresată Cuviosului Dimitrie cel Nou

Ultima actualizare:

Această rugăciune este grabnic ajutătoare credincioșilor care se roagă Prea Cuviosului Dimitrie cel Nou, făcător de minuni. În lumea creștină există numeroase dovezi că Sfântul Cuvios vine de grabă în ajutorul oricărui credincios care se zbate în mare necaz și se roagă la Icoana Sa ori la Sfintele Sale Moaște.

În clipele de deznădejde, de boală și în situații neprevăzute, rugăciunea aceasta, adresată Cuviosului Dimitrie cel Nou, este  grabnic ajutătoare: alungă bolile sufletești și trupești și topește răzbunarea vrăjmașilor știuți și neștiuți.  

Doamne, Cuvioase Dimitrie cel Nou,  primește smerita mea rugăciune  și  dă-mi în fiecare zi dovezi despre părinteasca ta grijă pe care o porți nouă, celor care avem nevoie de ajutorul tău în clipe de mare tulbutate sufletească. Tu, care ai luat Crucea și ai urmat lui Hristos, ai învățat să nu te uiți la trup, pentru că este trecător, ci ai purtat de grijă sufletului, mereu nemuritor. La milosteniile pe care le-ai făcut, te  rog să adaugi și ajutorul pe care acum, la ceas de supărare, ți-l cer, pentru că sănătatea și pâinea mea de toate zilele sunt în mare primejdie. De asemenea, te rog să mă ajuți să sporesc în munca mea și să scap de judecata nedreaptă a dușmanilor mei, Prea Cuvioase Părinte Dimitrie.  Te rog Cuvioase să mă ridici din negura necazului meu și să-i alungi pe dușmanii mei știuți și neștiuți care au contribuit la cumplita mea supărare. Ajută-mă Cuvioase și luminează mintea mea să pot găsi calea dreaptă spre rezolvarea problemelor mele,  să-mi găsesc pacea sufletească și să nu alunec în patima răzbunării. Te prețuiesc Prea Sfinte Cuviosule Dimitrie și te rog miluește-mă pe mine, cel care alerg la tine pentru a promi mângâierea ta de care am mare nevoie. Amin!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net