Rugăciune de ajutor către Maica Domnului

Ultima actualizare:

La praznicul Naşterii Maicii Domnului, credincioşii înalţă rugăciuni către Preacurata Maică a lui Iisus pentru ca Aceasta să le vină în ajutor în momentele de mare necaz (boală, pagubă, răutăţile duşmanilor). Această rugăciune, care a fost rostită de credincioşi de-a lungul deceniilor, când aceştia au sperat să li se împlinească o mare dorinţă, a adus mari bucurii şi împliniri celor care au rostit-o în faţa unei icoane făcătoare sau în faţa candelei aprinse în propriul cămin, începând din ziua Praznicului, timp de nouă zile. De asemenea, în timpul anului, Rugăciunea de ajutor se rosteşte la vreme de necaz, timp de nouă zile, iar prima rugăciune din seria acestor novene se începe într-o zi de duminică.

În ziua Naşterii tale, Fecioară Maria, mă rog să mă ajuţi pentru că un mare necaz îmi întristează sufletul. Te rog pe tine, Maica Domnului, linişteşte sufletul meu cu Binecuvântarea Fiului tău şi alungă deznădejdea şi întristarea sufletului meu cu harul Său.

Umple-mi inima de bucurie, Preacurată Maică şi împrăştie negura grijilor mele de la faţa mea, căci acestea mă înconjoară, clipă de clipă, şi mă tulbură.

Luminează-mă cu lumina Fiului tău pentru a găsi drumul care să mă scoată la liman dintr-o mare încercare ( se rosteşte necazul). Sufletul meu se simte sfârşit şi-mi pun nădejdea doar în ajutorul tău. Şi acum când rostesc această rugăciune, inima mea este împietrită de deznădejde. De aceea, te rog, Prea Sfântă Maica Domnului, topeşte dăznădejdea din sufletul meu şi încălzeşte-mi inima cu dragostea ta. Pentru că sunt foarte necăjit, nu-mi pun nici o încredere în ajutorul venit de la semenii mei.Te rog să mă aperi, să mă ajuţi Maica lui Hristos, pentru că Satana vrea să mă împiedic şi să-mi zdrobesc credinţa, dar eu îmi pun toată nădejdea în ajutorul tău. De aceea, îngenunchez  în faţa Ta, Prea Sfânta Maică a lui Iisus, şi te rog să primeşti rugăciunea robului tău. Amin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net