Român, prins de viu sub bolidul de 2,3 tone

Ultima actualizare:

    Maşina a lovit  violent un copac  de pe trotuarFoto: AFP
Maşina a lovit violent un copac de pe trotuarFoto: AFP

„Carnagiu!”, aşa descriu martorii oculari accidentul care a avut loc duminică, la ora 8.20, în zona Bellingham, din Londra, Marea Britanie. După ce s-a înjurat cu nişte amărâţi de români care munceau la o spălătorie auto, un şofer a intrat cu viteză maximă în ei.

„Săracul Bobby nu a avut nici o şansă. Se afla între ceilalţi patru răniţi şi nu a avut timp să se ferească din calea Mercedesului SLK. A ajuns sub maşina de 2,3 tone cu multiple leziuni la cap, piept şi picioare”, a povestit, ieri, pentru Evening Standard, un martor care a asistat la toată scena.


    Românul Bobby,  de 25 de ani,  a fost strivit de  Mercedesul SLK
Românul Bobby, de 25 de ani, a fost strivit de Mercedesul SLK

Bobby îl cheamă pe românul care se zbate între viaţă şi moarte la spital. Are doar 25 de ani. De unde a pornit totul? Şoferul kamikaze, în vârstă de 30 de ani, vorbitor de limba engleză, era băut şi s-a certat cu românii care lucrau la spălătoria auto din Bellingham. „La un moment dat am auzit înjurături şi bărbatul a dat cu spatele şi apoi a intrat în plină viteză în grupul de pietoni. A fost îngrozitor. Femeile îşi smulgeau părul din cap de disperare, vorbeau prost engleză şi încercau să ceară ajutor. Patru oameni stăteau cu picioarele rupte şi plini de sânge pe jos. Bobby a fost prins sub maşină şi scuipa sânge pe gură”, a povestit pentru publicaţia londoneză Vincent Bakare, de 29 de ani.


    Scene de groază  duminică, la ora 8.20,  în zona Bellingham, Londra
Scene de groază duminică, la ora 8.20, în zona Bellingham, Londra


    Asta e spălătoria unde munceau  cei cinci români
Asta e spălătoria unde munceau cei cinci români

Patronul spălătoriei auto a dezvăluit numele celor trei români răniţi: Bobby, Claudiu şi Ana. Pentru Bobby însă lucrurile stau foarte rău. „Este distrus complet. Trăieşte doar datorită aparatelor”, a declarat un prieten de-al românului. Conform Scotland Yard „incidentul nu e tratat ca o crimă rasistă sau discriminatorie”. Şoferul consumase alcool şi a fost transportat la spital pentru că s-a rănit la cap în momentul în care maşina lui de 93.000 de dolari s-a lovit cu putere de un copac. El a fost supus unui interogatoriu şi se află în custodia poliţiei. Dintre cei cinci răniţi, doi au fost externaţi, un bărbat şi o femeie sunt încă în spital, dar sunt în afara oricărui pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net