Rezultate titularizare 2015. Care a fost rata de promovare

Ultima actualizare:

    Rezultate titularizare 2015foto: dcnews.ro
Rezultate titularizare 2015foto: dcnews.ro

Ministerul Educației a anunțat luni, 20 iulie, primele rezultate titularizare 2015. Cadrele didactice care au susținut concursul de titularizare aveau nevoie de note între 7 și 10 pentru a-și asigura angajarea pe perioadă nedeterminată pe posturile vacante din învățământul preuniversitar.

Rezultate titularizare 2015. Au fost anunțate rezultatele la examenul din acest an pentru titularizarea personalului didactic din învățământul preuniversitar. În mod surprinzător, rezultatele sunt foarte slabe.

Pentru a putea ocupa un loc de muncă pe o perioadă nedeterminată, profesorii aveau nevoie să obțină cel puțin nota 7 la examen. Din nefericire, doar 37,5% dintre cei care s-au prezentat la probe au reușit asemenea rezultate.

Rezultate titlarizare 2015 - Toate notele obținute pot fi consultate AICI.

Rata de promovare din acest an (cei care au obținut note peste 5), conform primelor rezultate titularizare 2015, este de 73,85%. În urmă cu un an rata de promovare a fost de 79,88%, conform datelor de la Ministerul Educației.

Totuși, acest procent ar mai putea crește după rezolvarea contestațiilor.

În total, în acest an au susținut examenul de titularizare peste 20.000 de cadre didactice, dintre acestea 40 au reușit să obțină nota 10. Aproape o treime dintre candidați au luat note între 1 și 4.

Rezultate titularizare 2015 – Unde s-au înregistrat cele mai bune și mai slabe rezultate

Județul cu cele mai bune rezultate titularizare 2015 a fost Clujul, care a avut 48% dintre note de peste 7, iar cel mai slab județ din acest punct de vedere a fost Călărași care  a înregistrat 18,4% note mai mari de 7.

Rezultate titularizare 2015 – contestați

Contestațiile la proba scrisă se pot depune la sediile inspectoratelor școlare astăzi, 20 iulie, până la ora 21, dar și marți, 21 iulie, până la ora 15.

Rezultate titularizare 2015 finale, după rezolvarea contestațiior se vor afișa vineri, 24 iulie, atât pe site-ul EDU.RO, cât și la sediile inspectoratelor.

Rezultate titularizare 2015 – Când se stabilesc posturile repartizate

Repartizarea candidațior pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în ședințe publice organizate de către centrele de concurs în zilele de 27 și 28 iulie.

Pentru a se putea angaja pe o perioadă nedeterminată de timp, titularizare, candidații au nevoie să fi obținut cel puțin nota 7 atât la proba scrisă, cât și la cea practică.

Pentru angajarea pe o perioadă determinată de timp, suplinire, candidații ar fi trebuit să obțină note la cele două probe de cel puțin 5.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net