Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: 76% din elevi au picat

Ultima actualizare:

    Singurul absolvent din Buzău care a luat 10 la BAC pleacă în AngliaFoto: Arhiva Click!
Singurul absolvent din Buzău care a luat 10 la BAC pleacă în AngliaFoto: Arhiva Click!

S-a afişat lista cu rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă, marţi (1 septembrie). Elevii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă dacă au trecut examenul maturităţii. Aproximativ 76% dintre candidaţi au picat.

Lista integrală cu rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă, a fost publicată pe site-ul oficial al Ministerului educaţiei-edu.ro şi la avizierele centrelor de examinare. În această listă veţi găsi toate mediile obţinute la examenul de BAC 2015, împărţite pe judeţe.

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: aproape 55.000 de elevi români au susţinut, săptămâna trecută, probele scrise la examenul maturităţii. După afişarea listei cu rezultate bacalaureat 2015, sesiunea d etoamnă, s-a constatat că doar 24, 1% dintre liceeni  care au susţinut examenul de bac în această sesiune au promovat, faţă de 22,3% în 2014, potrivit adevărul.ro

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Cum să depui contestaţii

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Liceenii care au picat examenul maturităţii sau care sunt nemulţumiţi de notele obţinute au la dispoziţie patru ore pentru a depune contestaţii, în intervarul orar 16.00-20.00. Contestaţiile vor fi rezolvate pe 2 şi 3 septembrie.

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Se consideră promovaţi liceenii care au obţinut nota 5 la fiecare dintre materiile la care au susţinut examenul, media generală a Bacalaureatului trebuie să fie 6.

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Lista finală, după rezolvarea contestaţiilor va fi afişată vineri (4 septembrie).

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Probele cele mai grele

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Probele al Limba şi Literatura Română şi la Matematică au fost cele care le-au pus cele mai multe problem liceenilor, în prima sesiune din vară, când doar doi din trei candidaţi au promovat. În sesiunea de toamnă, se pare că tot aceste probe le-au dat cele mai mari bătăi de cap cadidaţiilor.

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Înscrierea la facultate

Rezultate Bacalaureat 2015, sesiunea de toamnă: Cei care au promovat examenul maturităţii se pot înscrie la facultăţile dorite, pe locurile rămase libere. Vor primi o diplomă care să ateste că au luat BAC-ul pe care o vor depune în dosarul de înscriere la universităţile private sau de stat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net