Rezultate BAC 2015 edu.ro. : Afișarea notelor și depunerea contestațiilor

Ultima actualizare:

    Rezultate BAC 2015 edu.ro. Liceenii mai au un singur prag de trecut: afișarea rezultatelorFoto: evz.ro
Rezultate BAC 2015 edu.ro. Liceenii mai au un singur prag de trecut: afișarea rezultatelorFoto: evz.ro

Rezultatate BAC 2015 edu.ro: Absolvenții clasei a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat așteaptă cu nerăbdare afișarea notelor la aviziere și pe internet. Cei care sunt nemulțumiți vor depune contestații în aceeași zi.

Rezultate BAC 2015 edu.ro.: Vineri (3 iulie), elevii au trecut prin ultimele emoții dinaintea afișării rezultatelor. Ei au susținut proba la alegere în funcție de profilul pe care l-au urmat în liceu. Ei au avut de ales între următoarele materii: logică, sociologie, chimie, fizică, informatică, psihologie, economie și folosofie.

Rezultate BAC 2015 edu.ro.: Imediat după corectarea lucrărilor, notele vor fi afișate la centrele de examen, pe site-urile inspectoratelor județe și pe site-ul oficial al Ministerului educației. Absolvenții nemulțumiți de note pot depune contestații pentru corectarea lucrărilor, marți (7 iulie), între orele 16.00-20.00. Rezultate BAC 2015 edu.ro.: Miercuri (8 iulie) și joi (9 iulie) are loc rezolvarea contestațiilor, iar vineri (10 iulie) se vor afișa rezultatele finale.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Contestarea unei lucrări va fi realizată de alți profesori decât cei care au corectat inițial, deci nota poate deveni și mai mică decât a sperat elevul.

Rezultate BAC 2015 edu.ro Notele de la simularea din martie

Elevii s-au pregătit în această primăvară pentru o bacalaureat cu o probă în care au simulat examenulde bacalaureat. Rezultatele de la simulare indică faptul că şase din 10 elevi de clasa a XII-a au obţinut note de 5 şi peste 5 la proba de limba română de la simulare bacalaureat,  în timp ce numai cinci din 10 elevi au trecut de examenul de matematică. Datele statistice de la Ministerul Educaţiei arată că 61,36% dintre elevii de clasa a XII-a au obţinut note de trecere la Limba română, procentaj superior celui de anul trecut: 52,80%. 75,49% dintre elevi au trecut de Limba maternă, cu aproape 8 procente în plus faţă de 2014 - 67,78%. De asemenea, 52,49% dintre elevii de clasa a XII-a au luat peste 5 la proba obligatorie a profilului - Matematică sau Istorie, faţă de 42,51% în 2014. La proba la alegere a profilului 60,30% dintre absolvenții de clasa a XII-a au trecut la proba la alegere, cu peste 7 procente în raport 2014 - 53,92%.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Cele mai amuzante perle

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Examenul de Bacalaureat s-a încheiat vineri (3 iulie) cu proba la alegere a profilului. Nici în acest an liceeni nu au dezamăgit la capitolul perle, spre disperarea profesorilor care le-au corectat lucrările.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Până la afișarea rezultatelor, elevii se pot delecta cu perlele unor dintre colegii lor.

Ela era o curvă, deoarece s-a combinat cu unul la Odobeşti“,„Relaţia dintre personajele «Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război» este tristă pentru că bărbatul pleca la luptă şi trebuia să trăiască o ultimă partidă de amor“ sunt doar trei dintre perlele amuzante de anul acesta.

Rezultate BAC 2015 edu.ro: Calendarul examenelor

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Sesiunea iunie-iulie a debutat cu înscrierea candidaților la prima sesiune de examen, în perioada 25-29 mai. Pe 29 mai s-au încheiat cursurile pentru clasa a XII-a. Între 8-10 iunie a avut loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). Între 10-12 iunie a avut loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B). Între 15-19 iunie a fost proba de evaluare a competențelor digitale (proba D).

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Între 22-26 iunie a avut loc evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C). Pe 29 iunie au început probele scrise, prima fiind la Limba și Literatura română (proba E.a). A doua probă scrisă a fost limba și literatura maternă pe 30 iunie (proba E.b), urmată de proba obligatorie a profilului pe 1 iulie (proba E.c). Ultimul examen scris a fost proba la alegere a profilului, pe 3 iulie (proba E.d). Rezultate BAC 2015 edu.ro. – vor fi afișate marți ( 7 iulie) pe internet  (până la ora 16.00) și la avizierele liceelor unde s-au susținut examenele.

Edu.ro: Rezultate Bacalaureat 2015 – 66% dintre elevi au promovat

Rezultate admitere liceu 2015

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net