Rezultate BAC 2015, de toamnă: Notele elevilor la examenul maturităţii

Ultima actualizare:

    Rezultate BAC 2015, de toamnă: Rezultate sunt publicat aziFoto: Dorin Constanda
Rezultate BAC 2015, de toamnă: Rezultate sunt publicat aziFoto: Dorin Constanda

Marţi (1 septembrie) se va publica lista de rezultate BAC 2015, de toamnă, până la ora 16.00. Liceeni aşteaptă cu nerăbdare să afle dacă au promovat examenul maturităţii.

Lista de rezultate BAC 2015, de toamnă, va fi publicată pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei –edu.ro, dar şi la avizierele centrelor de examinare. Cei care au picat sau sunt neumulţumiţi de nota obţinută la bacalaureat au la dispoziţie patru ore pentru a depune contestaţii, între orele 16.00-20.00. Aceste rezultate sunt parţiale, rezultate BAC 2015, de toamnă vor fi publicate vineri (4 septembrie), după rezolvarea contestaţiilor.

Peste 50.000 de elevi aşteaptă lista cu rezultate BAC 2015, de toamnă. Contestaţiile pot fi depuse tot marţi (1 septembrie), în intervarul orar 16.00-20.00. Pentru a promova, liceeni trebuie să obţină media la 5 la fiecare dintre materiile la care au susţinut examen şi media generală 6 la BAC 2015.

Rezultate BAC 2015- de toamnă , pentru toate judeţele AICI

Rezultate BAC 2015, de toamnă: Universităţile aşteaptă un nou val de studenţi

Rezultate BAC 2015, de toamnă: Sesiunea din august este extrem de importată pentru liceenii care au ratat prima parte a examenului maturităşii. Ei au şansa să se înscrie la o facultate, dacă îl vor promova de această dată. Celor care au promovat bacalaureatul li se vor elibera o diplomă de BAC, pentru a putea fi depusă în dosarul de înscriere la facultatea dorită.

Rezultate BAC 2015, de toamnă: Rata de promovare

Rezultate BAC 2015, de toamnă: Rata de promovare în prima sesiune, în urma rezolvării contestaţiilor a fost de 67,9. Au fost eliminaţi 303 elevi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Rezultate BAC 2015, de toamnă: Cea mai scăzută prezenţă în sesiunea din august la examenul maturităţii s-a înregistrat la proba scrisă a profilului, la care au participat circa 79, 23% dintre absolvenţii clasei a XII-a înscrişi, respectiv 26.396 de elevi, potrivit stirileprotv.ro.

Rezultate BAC 2015: 1.500 de poliţişti au lucrat suplimentar pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului

Rezultate BAC 2015: Circa 1.500 de oameni ai legii au acţionat suplimentar, pentru a se asigura că examenul maturităţii se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi linişte. Conducerea Poliţiei Române a transmis că: „Pe durata examenului național de Bacalaureat, 1.530 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren”, potrivit digi24.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net