A reclamat salonul de masaj erotic la OPC! Cum sună plângerea făcută de un constănţean

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a plâns inspectorilor OPC că a plătit integral pentru un serviciu efectuat pe jumătate Foto: Click!
Bărbatul s-a plâns inspectorilor OPC că a plătit integral pentru un serviciu efectuat pe jumătate Foto: Click!

Peste tot sunt clienţi nemulţumiţi. Nici la salonul de masaj erotic se pare că nu mai este ce a fost odată! Un domn din Constanţa a reclamat serviciile la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului.

Bărbatul a sesizat la OPC că, în loc de o oră, atât cât a plătit pentru a i se face masaj, tânăra care s-a ocupat de el a muncit doar 30 de minute. Se pare că nu întotdeauna clienții pleacă mulțumiți de la bordelurile mascate în saloanele de masaj. Deși, ar fi trebuit ca, după prestarea serviicilor, să se simtă în al noulea cer, ei bine, sunt și clienți care au ceva de reproșat. Inspectorii OPC au vizitat şi ei salonul de masaj erotic pentrtu a verifica cele întâmplate. "Omul plătise o oră și nu i s-a prestat decât jumătate de oră. Ne-a reclamat acest aspect și a solicitat ori să i se restituie diferența de bani, ori să i se mai presteze și cealaltă jumătate de oră“, au declarat reprezentanții OPC Constanța, citaţi de www.atitudinea.ro. Reprezentanții salonului au şi ei punctul lor de vedere. Aceştia susţin că omul, căruia i s-a făcut masaj, "a fost... finalizat mai devreme, din acest motiv i-a fost redusă ora", au mai completat aceleași surse. În final, cele două părți, salonul şi clientul, se pare că au ajuns la o înţelegere.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net