UPDATE Andrei Plăcintă merge la puşcărie pentru patru ani şi jumătate

Ultima actualizare:
Fosta senatoare Sorina Plăcintă a suferit foarte mult din pricina fiului teribilist
Fosta senatoare Sorina Plăcintă a suferit foarte mult din pricina fiului teribilist

Fosta senatoare Sorina Plăcintă are motive să fie foarte supărată. Fiul ei teribilist, acum în vârstă de 23 de ani, va fi dus din nou la puşcărie, de data asta pentru patru ani şi jumătate. Cearta lui cu iubita, în plină stradă, a fost urmată de o criză  din care a rezultat o victimă şi pagube. Marţi dimineaţă, au fost semnate mandatul de arestare, iar tânărul Plăcintă trebuie să se prezinte imediat la Poliţie.

UPDATE În jurul orei 9.45, Răzvan Andrei Plăcintă s-a predat la Poliţie, pentru a fi arestat. Înainte de a se preda, a postat un mesaj pe Faceebook, prin care şi-a anunţat prietenii că este puternic şi se va preda, fără probleme. "Vă pup pe toţi şi multă baftă!", a scris tânărul El i-a invitat pe prieteni să îl viziteze.

UPDATE Marţi dimineaţă, la prima oră, au fost semnate mandatul de arestare , iar Răzvan Andrei Plăcintă trebuie să se prezinte mediat la Poliţie pentru a fi încarcerat.

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei Răzvan, a fost condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj. Instanţa supremă i-a respins ca nefondat recursul împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

Decizia de luni seară a judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) este definitivă, iar poliţişti din cadrul Serviciului Urmăriri vor pleca să-l ridice pe acesta după ce Tribunalul Bucureşti va emite mandatul de punere în executare a pedepsei, informează Mediafax.

Totodată, Andrei Plăcintă a primit o pedeapsă de nouă luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, urmând să execute, dacă decizia va rămâne definitivă, pedeapsa cea mai grea, de patru ani şi şase luni de închisoare.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat pentru tâlhărie.

Curtea de Apel Bucureşti i-au ridicat în 2012 o serie de drepturi civile, printre care şi acela de a nu da examen pentru obţinerea permisului auto şi de a nu conduce vreun vehicul timp de trei ani după executarea pedepsei principale.

Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de către procurorii Parchetului Capitalei.


    Fosta senatoare Sorina Plăcintă a suferit foarte mult din pricina fiului teribilist
Fosta senatoare Sorina Plăcintă a suferit foarte mult din pricina fiului teribilist

În urma cercetărilor s-a stabilit că, „în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (Delia Iulia Harabulă, fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta”, potrivit Parchetului, citat de Mediafax.

În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, aflându-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste împrejurări, în timp ce S.N. (Nicolae Stan, n.r.) încerca să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut.

„Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, potrivit procurorilor.

Andrei Răzvan Plăcintă a stat în arest din 8 decembrie 2010, până în 6 ianuarie 2011.

Acum se întoarce la puşcărie unde va sta până în 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net