«Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură»

Ultima actualizare:

    Deşi s-a stabilit în Petriş de  doar câţiva ani, Irina Onescu a  reuşit să câştige alegerile
Deşi s-a stabilit în Petriş de doar câţiva ani, Irina Onescu a reuşit să câştige alegerile

Primăriţa din Petriş e foc şi pară pe săteni. Irina Onescu, fostă vedetă tv, a scris pe Facebook un mesaj adresat sătenilor, în care îi critică pentru că nu păstrează curăţenia în comună şi le cere să iasă la muncă. Mai mult, cea supranumită “cea mai frumoasă şi apetisantă primăriţă din România” ameninţă că va trece şi la amenzi.

E mare supărare la Petriş, comuna arădeană care a oferit o surpriză de proporţii după alegerile locale. În fotoliul de primar s-a instalat o tânără blondă, suplă şi cu ochii albaştri, fostă prezentatoare la MTV. La doar 31 de ani, Irina Onescu şi-a învins contracandidatul cu doar trei voturi. De atunci s-a pus pe treabă şi a început cu o muştruluială zdravănă pentru săteni. Blondina i-a ocărât online pe alegători pentru că nu păstrează curăţenia în sat.

Irina a devenit cunoscută pentru  că-n trecut a realizat emisiunea  de televiziune «MTV Passport»
Irina a devenit cunoscută pentru că-n trecut a realizat emisiunea de televiziune «MTV Passport»

”Nu aveţi nicio scuză, mulţi dintre voi, pentru faptul că vă lăsaţi îngropaţi în bălării şi mizerie, chiar la voi acasă (...) Îmi imaginez că este tare greu să strângeţi în urma voastră... Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură! Ajutaţi-l şi pe vecinul care poate nu se descurcă singur, ori nu are uneltele necesare”, a scris primăriţa lângă pozele incriminatoare. Ea a decis să lase gunoaiele pentru o vreme acolo unde le-a găsit: “Le-am lăsat acolo momentan, să le «admiraţi» şi să vă «bucuraţi» de ele”.

Comuna arădeană  are 1.500 de locuitori
Comuna arădeană are 1.500 de locuitori

Mai mult, blonda a trecut la ameninţări: ”Nu vă cad mâinile dacă vă sacrificaţi 2-3 ore dintr-o zi, într-o lună, pentru o acţiune de voluntariat. Vom da şi amenzi de acum înainte”.

De la televiziune în fotoliul de primar

Primăriţa a postat  pe Internet pozele  cu mizeria din sat
Primăriţa a postat pe Internet pozele cu mizeria din sat

Deşi nu e născută în Petriş, ci doar s-a stabilit de câţiva ani în localitate, bucureşteanca Irina Onescu a fost aleasă primar. A decis să intre în cursa pentru alegeri după tragedia din Colectiv, în care şi-a pierdut mulţi prieteni. A candidat ca independent, pentru că, spunea ea, „dependenţa este prin definiţie nocivă”. A lucrat pentru MTV, unde a produs emisiunea „MTV Passport”, iar ulterior a organizat, în ţară, festivaluri de muzică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net