Profu’ de religie, prins când săruta o elevă?

Ultima actualizare:
Cazul s-a petrecut la un colegiu din Valea Călugărească
Cazul s-a petrecut la un colegiu din Valea Călugărească

A vrut să-şi înveţe elevele de cele lumeşti, nu doar de cele sfinte! Un profesor de religie din Valea Călugărească e cercetat penal, după ce i-a făcut avansuri unei eleve de 16 ani. Se pare că fata a recunoscut în faţa conducerii şcolii că a fost mângâiată şi sărutată de cadrul didactic.

Caz incredibil în Valea Călugărească, judeţul Prahova. Două eleve de la Colegiul Agricol “Gheorghe Ionescu-Siseşti” au sesizat conducerea şcolii după ce i-au surprins pe profesorul de religie şi pe o colegă de-a lor, de 16 ani, într-o poziţie extrem de apropiată. Cei doi erau chiar în laboratorul de  religie.

Sunt două eleve bune, din şcoală, care ne-au alertat. Nu ştim ce s-a întâmplat exact pentru că profesorul ne-a spus că doar au stat de vorbă. La fel şi fata. Cert este că noi am anunţat poliţia”, ne-a declarat Vasilica Necula, prima persoană care a fost sesizată de acest caz. De altfel, profesorul a mai fost sancţionat. El a primit, anul trecut, o mustrare scrisă din partea şcolii din cauza unui vocabular mai “picant” pe care îl avea la adresa elevelor. “Dacă este adevărat, atunci îl vom sancţiona. Nouă ne-a promis după incidentul de anul trecut că se potoleşte”, a spus Mihaela Barbu, directoarea Colegiului Agricol “Gheorghe Ionescu-Siseşti”.

Faptele s-ar fi  petrecut chiar în laboratorul de Religie de la Colegiul  Agricol “Gheorghe Ionescu-Siseşti”
Faptele s-ar fi petrecut chiar în laboratorul de Religie de la Colegiul Agricol “Gheorghe Ionescu-Siseşti”

Cert este că părinţii fetei au fost chemaţi la şcoală şi s-a deschis o anchetă.  “Eu am văzut că ieri a venit mai devreme de la şcoală, dar nu a vrut să spună nimic. O trimiţi cu încredere la şcoală şi uite ce se întâmplă”, a precizat Ionică Hariga, tatăl fetei. 

"O trimiţi cu încredere la şcoală şi uite ce se întâmplă", a spus Ionică Hariga, tatăl fetei
"O trimiţi cu încredere la şcoală şi uite ce se întâmplă", a spus Ionică Hariga, tatăl fetei

Gabriel Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, predă la Colegiul din Valea Călugărească din 2014 şi este suplinitor. A rămas văduv şi creşte două fetiţe, după ce soţia i-a murit într-un accident rutier. Acum, poliţiştii îl cercetează pentru agresiune sexuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
image
actualitate.net
image
actualitate.net