Profețiile lui Arsenie Boca și milioanele de euro din pelerinajele de la Prislop

Ultima actualizare:

    Mii de credincioși din toată țara au venit să vadă minunea din satul vasluian Pușcașifoto: adevarul.ro
Mii de credincioși din toată țara au venit să vadă minunea din satul vasluian Pușcașifoto: adevarul.ro

Mii de oameni au mers în pelerinaj astăzi, (n. sâmbătă, 28 noiembrie) la mânăstirea din Prislop, pentru a comemora 26 de ani de la moartea lui Arsenie Boca, Sfântul Ardealului. Fenomenul Arsenie Boca depășește, însă, sfera religiei, oscilând între business și credință.

Unul dintre cele mai venerați călugări din România, Arsenie Boca a lăsat în urma sa mai multe profeţii despre România care încă îi cutremură pe credincioşi. Cinci dintre aceste profeţii nu au apărut în niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.

Arsenie Boca, martir al închisorilor comuniste, a lăsat în urmă sa o serie de profeţii despre România. Deşi nu a mai apucat să vadă ţara noastră liberă, el a prezis unele evenimente cu atâta precizie, încât cei care le citesc sunt cutremurați. Duhovnicul a făcut mai multe profeţii cutremurătoare despre ţara noastră care, din mit, s-au transformat într-o afacere. Despre cele cinci profeții cutremurătoare ale părintelui Arsenie Boca puteți citi mai multe pe click.ro

Afacerea cu pelerinajele la mormântul lui Arsenie Boca

Adevarulfinanciar.ro scria că unul dintre organizatorii de pelerinaje la mormântul lui Arsenie Boca afirmă că, într-un weekend obişnuit, se pot înregistra în jur de 10.000 de pelerini, însă dacă sfârşitul de săptămână coincide cu o sărbătoare religioasă importantă, numărul celor care vin să se închine la mormântul lui Arsenie Boca poate să depăşească şi 80.000 de persoane în două zile, media lunară estimată. Spre exemplu, de minivacanța de 1 mai, aproximativ 95.000 de credincioşi s-au rugat la mormântul părintelui.

Fenomenul Boca generează încasări anuale de 15 milioane de euro pentru firmele din Hunedoara - zona Hațegului - care organizează astfel de pelerinaje. Puteți citi o analiză despre afacerea Arsenie Boca pe adevarulfinanciar.ro.

Jurnalistul Bogdan Stoica scria pe blogul său un material despre proprietarii domeniilor de internet care se folosesc de numele duhovnicului. "Domeniul arseniaboca.ro este un magazin online de carti scrise de sau despre sfantul Ardealului. Cartile sunt editate de Editura Charisma. Ai crede ca editura e a manastirii Prislop, nu? Ei bine, nu. De fapt, nu stiu. Editura Charisma o fi tot aia cu Charisma Advertising SRL, din Deva, care detine site-ul? Sau e tot una cu o alta firma, Cuvinte Vii SRL, care detine libraria cu acelasi nume si opereaza subdomeniul librarie.arsenieboca.ro? Ar fi ciudat sa fie asa, pentru ca, potrivit legii, pe site-ul unui magazin online trebuie sa apara fix entitatea fiscala care emite factura si bonul aferent tranzactiilor, asa ca, daca baietii de la Prislop respecta legea, site-ul ar trebui sa fie detinut de Cuvinte Vii SRL. Ori, RNC spune altceva..."De menționat este că cei care se ocupă de comerțul cu cărți bisericești cu Arsenie Boca ar genera venituri de 6 milioane de euro anual!

Imagini de la pelerinajul de astăzi de la mormântul lui Arsenie Boca

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net