Poliţista beată a făcut ravagii cu maşina şi a fugit

Ultima actualizare:

    Aşa arăta ieri chioşcul  în care a intrat maşina  condusă de tânărăFoto: Adevarul
Aşa arăta ieri chioşcul în care a intrat maşina condusă de tânărăFoto: Adevarul

A plecat din bar pe trei cărări, la primele ore ale dimineţii, dar asta nu a împiedicat-o să se urce la volan. Şi nu oricum, ci cu alţi doi colegi poliţişti în maşină. Nu a durat mult până când a pierdut controlul volanului şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Când au văzut dezastrul, toţi trei au fugit.

Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, când Monica Gogu, subinspector la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vrancea, împreună cu inspectorii Cornel Vizitiu şi Costel Badiu au plecat dintr-un bar din centrul oraşului Focşani.

Deşi băuse toată noaptea, femeia i-a cerut lui Costel să conducă ea, până acasă, bolidul acestuia, un BMW X5. Nimeni nu s-a împotrivit. Li s-a părut distractiv şi au urcat toţi trei maşină.

Martorii povestesc că Monica a făcut slalom pe străzi gonind cu 150 km/h, până când a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin într-un chioşc aflat într-o staţie de autobuz.

Monica Gogu (26 de ani) a pus la pământ un chioşc din Focşani şi a rănit un om
Monica Gogu (26 de ani) a pus la pământ un chioşc din Focşani şi a rănit un om

A măturat totul în cale, iar vânzătoarea magazinului a fost prinsă între bucăţi de tablă ş. Oamenii mai spun că poliţista ar fi coborât din maşină şi ar fi întrebat-o pe femeie dacă a murit. Când a văzut că acesta e doar rănită, atât ea şi cât şi ceilalţi doi poliţişti s-au făcut nevăzuţi.

O oră mai târziu, duhnind a alcool, şoferiţa a mers la Poliţie şi a recunoscut că s-a aflat la volan. Ea avea o alcoolemie de 0,56mg/l în aerul expirat.

Acum, poliţista e anchetată de procurori pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit purătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net