Ploaie de înjurături la Spitalul Bârlad: «Să-ţi iei calciul din spermă»

Ultima actualizare:

S-au bălăcărit ca-n codru. În sala de consultaţii de la Compartimentul Primiri Urgenţe a Spitalului Bârlad a avut loc un conflict între o pacientă şi medicul de gardă.

Femeia de 31 de ani a ajuns la Urgenţe miercuri seară (3 fenruarie), în jurul orei 22.30, acuzând stare de lipotimie (cădere de calciu). La acel moment erau în cabinet doi pacienţi, unul cu risc de infarct, celălalt cu reacţie anafilactică la o substanţă necunoscută. Pacienta a fost nemulţumită că i s-a cerut să aştepte până se eliberează cabinetul. Şi-ar fi pierdut controlul în momentul în care a fost întrebată dacă a consumat alcool, scrie adevarul.ro. A urmat o ploaie de înjurături, iar medicul şi-a ieşit din fire, aşa cum reiese şi din înregistrarea video făcută de unul dintre martori. “Ba mă-ta să sugă p***”, „Să-ţi iei calciu din spermă”, i-ar fi spus medicul pacientei recalcitrante.

Ulterior a fost chemat un echipaj al Jandarmeriei care a însoţit-o pe bolnavă la Psihiatrie, unde primise trimitere de la Urgenţe. Pacienta a primit o amendă contravenţională de 2.000 de lei pentru scandalul provocat. În procesul-verbal întocmit de jandarmi se face menţiunea că femeia prezenta halenă alcoolică şi era extrem de agitată, lucru pe care aceasta l-a recunoscut în faţa medicului psihiatru, subliniind că a băut doar câteva pahare cu vin. 

Captură: adevarul.ro
Captură: adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net