Un muc de ţigări aruncat pe stradă, 100 de lei

Ultima actualizare:

Consiliul Local Piteşti a aprobat o hotărâre prin care cei care aruncă ambalaje, coji de seminţe, resturi de ţigări, dar şi cei care cresc sau hrănesc animale sau păsări pe scările blocurilor de locuinţe sau pe domeniul public vor fi sancţionaţi cu amendă între 100 şi 500 de lei.Prin urmare, cei care nu respectă curăţenia în oraş vor fi amendaţi, cuantumul amenzilor fiind de până la 500 de lei, informează Mediafax.

Aceeaşi hotărâre prevede, de asemenea, sancţiuni şi pentru piteştenii care cresc animale sau păsări în scările blocurilor sau pe domeniul public.

„Se interzice construirea de adăposturi improvizate, creşterea şi hrănirea animalelor şi păsărilor în incinta scărilor blocurilor de locuinţe, în zona de siguranţă şi pe spaţiile verzi in jurul blocurilor de locuinţe sau în alte locuri aparţinând domeniului public”, prevede hotărârea adoptată de consilierii locali piteşteni.

Vor fi amendaţi şi cei care vor vrea să vândă pe domeniul public, sau care expun spre vânzare produse agroalimentare în afara spaţiilor comerciale.

Amenzile vor fi aplicate de către Poliţia Locală Piteşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net