Petrece Halloween-ul în club printre vampiri!

Ultima actualizare:
Sâmbătă puteţi petrece până în zori cu legendarul conte Dracula
Sâmbătă puteţi petrece până în zori cu legendarul conte Dracula

V-aţi pregătit costumaţiile şi măştile înfricoşătoare pentru Halloween? Anul acesta, sărbătoarea împrumutată de la americani pică vineri, aşa că aveţi un weekend întreg la dispoziţie pentru distracţie. Cluburile din Capitală anunţă concerte, petreceri “înspăimântătoare” şi premii pentru cele mai bune costumaţii.

AziOra 18.00: Concert Cargo “Noaptea vrăjitoarelor” la Arenele Romane, preţuri 30 – 70 de lei;Ora 21.30: Concert “Tribut AC/DC” în Hard Rock Café, bilet 35 de lei;

MâineOra 17.00: “De Halloween distracţia bântuie la Sun Plaza”, ateliere pentru cei mici şi întâlniri cu însuşi Contele Dracula, participare gratuită;Ora 21.00: InSpayer Bistro “Coşmar pe strada Batiştei”, în Centrul Vechi, premii speciale şi tombole surpriză, intrare 10 lei;Ora 22.00: “Halloween Party” la Arena Pub, intrare liberă,  10% reducere la nota de plată pentru cei care vin costumaţi;Ora 22.00: “Bastards Halloween Night” în Bastards Club, premii pentru cei costumaţi, intrare liberă;Ora 22.00: Concert Omul Cu Şobolani în Club Mojo, intrare 10 lei;  Ora 22.00: Noaptea Strigoilor la pub Colectiv, concert Coma, Nişte băieţi şi Shadow Box, acces 20 de lei;Ora 22.00: “Halloween Live Party” în Music Club, invitaţi: Special Guest Or­chestra, premii pentru cos­tumaţie, intrare 20 de lei;

SâmbătăOra 15.00: “Fuga de Strigoi”, eveniment organizat în Pădurea Băneasa (Alea Privighetorilor 31-3). Concurenţii vor alerga 8 km prin pădure şi vor întâlni tot felul de “strigoi” pe traseu care îi vor împiedica să ajungă la linia de sosire. Participarea costă 90 de lei.Ora 20.14: Cea mai lungă repriză de râs, Stand-up Comedy “Numai 1 şi 1”, la cinema Patria, preţ 111 lei;Ora 21.00: “Halloween Party”, în club Maya, reducere 25% la nota de plată pentru aniversaţi, intrare liberă;Ora 10.00: “Halloween Sweet Fest” la mall Promenada, dulciuri şi prăjituri în ton cu sărbătoarea de Halloween, accesul gratuit.

Spectacol de groază la Castelul Bran


    Sâmbătă puteţi petrece până în zori cu legendarul conte DraculaFoto: Adevarul.ro
Sâmbătă puteţi petrece până în zori cu legendarul conte DraculaFoto: Adevarul.ro

Nicăieri nu te distrezi de Halloween ca la Castelul Bran. Sâmbătă puteţi petrece până în zori cu legendarul conte Dracula. Petrecerea are loc la adăpostul unui cort special decorat pentru acest eveniment. Începând cu ora 19.30, petrecăreţii vor putea viziona filmul Dracula (SUA - 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii. Ţinuta nu e obligatorie, dar cei care se costumează vor fi premiaţi. Alături de conte, vizitatorii vor porni într-un tur de neuitat, la finalul căruia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului. Biletele costă 50 lei pentru acces în castel şi 75 de lei dacă vrei să rămâi şi la petrecere.

image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net