Parcă vine Paştele, nu Crăciunul!

Ultima actualizare:

     Meteorologii ANM anunţă temperaturi de până la 18 grade şi cer senin pentru zilele următoareFoto: Dorin Constanda
Meteorologii ANM anunţă temperaturi de până la 18 grade şi cer senin pentru zilele următoareFoto: Dorin Constanda

Sunt cu peste 10 grade mai mult decât ar fi normal, iar specialiştii ANM spun că va fi şi mai cald în Ajun de Crăciun. Parcurile au fost luate cu asalt de mii de oameni, iar unii nu s-au sfiit să ”zacă” la soare, pentru ultimul bronz din acest an.

Vreme incredibil de caldă la acest sfârşit de an. Parcă ar fi primăvară, în preajma Paştelui! Duminică, la prânz, erau 14 grade la Târgovişte şi Constanţa şi 11 grade la Bucureşti şi Botoşani. Temperaturi de luna martie, iar mii de persoane au profitat din plin de razele soarelui. În Capitală, mall-ul Promenada a fost plin de tineri şi părinţi cu copilaşi, dar nu pentru cumpărături, ci la patinoar.

”Este cool să zburzi pe patine, în aer liber, când afară sunt 11 grade. Sunt de două ore pe gheaţă şi nu mă îndur să mă opresc”, ne-a spus Alexandra, o tânără de 17 ani.

”Am deschis la ora 10.00, iar în două ore au intrat pe gheaţă peste 200 de persoane”, ne-a spus Bogdan Drideanu, administratorul patinoarului. Parcurile au fost pline ochi: perechi de îndrăgostiţi, părinţi cu copii, tineri pe role şi pe biciclete, pensionari, proprietari care îşi plimbau câinii.

”Ne bucurăm că vremea este atât de frunoasă, deşi nu este firesc la această dată. Sper să nu anunţe ceva rău. Îmi amintesc cu nostalgie de zăpada de un metru înălţime, din copilăria mea”, ne-au spus Laura şi Adrian, doi tineri care se bucurau de razele soarelui în Parcul Herăstrău.


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

În zona pistelor sportive, erau zeci de tineri. Matei, Alex şi Jerome ne-au arătat ce talentaţi sunt cu bicicletele şi au făcut spectacol, fiind aplaudaţi de trecători.

Click! spune

Meteorologii anunţă o încălzire, de la o zi la alta. Luni vor fi până la 16 grade în Oltenia şi Muntenia, 8 grade în centrul ţării şi 10 -13 grade în vest. Mâine şi miercuri vor fi până la 17-18 grade în sud. Specialiştii estimează că va fi la fel de cald în Ajun şi în ziua de Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net