O elevă de 12 ani a născut o fetiţă! Abia îşi încheie şireturile, dar puștoaica din Dolj a rămas însărcinată

Ultima actualizare:

    Carmen Virginia, o elevă de clasa a VI-a din Dolj, a născut la Târgu-Jiu o fetiţă perfect sănătoasă
Carmen Virginia, o elevă de clasa a VI-a din Dolj, a născut la Târgu-Jiu o fetiţă perfect sănătoasă

Nu ştie să-şi şteargă nasul şi de abia îşi încheie şireturile, dar a rămas însărcinată. La doar 12 ani, Carmen Virginia a devenit ”un copil cu un copil”. Vinovatul este un oacheş de 22 de ani, Mihai, care a făcut-o pe micuţă să îl vadă pe post de Făt-Frumos. S-au văzut, s-au plăcut şi hop, a apărut o fetiţă de 3,4 kg.

În loc de rod al unei iubiri ca-n poveşti, Carmen Virginia din comuna Cernele, judeţul Dolj, a devenit probă în procesul care îl va arunca pe tată direct în puşcărie. Fetiţa de 12 ani a născut marţi, 24 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, iar Poliţia şi autorităţile s-au autosesizat imediat. În mintea fetei, Mihai de 22 de ani, din Târgu-Jiu, a fost Brad Pitt. Cum a sedus-o şi ce i-a spus nu ştie nimeni, cert este că ”a făcut-o cu capul şi a lăsat-o grea”, după cum spun vecinii.

„Un tânăr de 22 de ani din Târgu-Jiu va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor, după ce concubina sa de doar 12 ani a adus pe lume un copil, la SJU Târgu-Jiu. Fata este din Dolj”, spun reprezentanţii IPJ Gorj. Şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj au deschis o anchetă şi i-au anunţat pe colegii de la Dolj despre situaţie: „A venit în Gorj pentru că are o relaţie cu un bărbat din care a rezultat un copil. Băiatul este major. Noi ne-am autosesizat şi am deschis o anchetă. O să purtăm o corespondenţă cu DGASPC Dorj să vedem ce se poate face cu fetiţa, dar şi cu mama“, a spus Corina Drăgan, purtătoarea de cuvânt a Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj.

"Mai avem o tânără care are doi copii la 16 ani"

psihiatrul Laura Bîrdean
psihiatrul Laura Bîrdean

Numărul mamelor minore a crescut alarmant în Gorj în ultima vreme. În prezent, la Spitalul judeţean Târgu-Jiu sunt două minore: cea de 12 ani şi una de 16 ani, din comuna Baia de Fier. Cea de-a doua a născut al doilea  copil. Fiecare cu alt tată! „T. Georgiana, 16 ani, din comuna Baia de Fier, este la a doua naştere.

''Avem destule mame care au probleme sociale, nu sunt susţinute de familie”, a spus medicul neonatolog. „Este o tragedie că se întâmplă astfel de lucruri la vârste atât de fragede. Este inadmisibil să fii părinte la 12 ani, căci nu eşti pregătit nici fizic, nici emoţional. Există un impact emoţional, fizic, social asupra acestor copii care fac copii”, a declarat psihiatrul Laura Bîrdean, de la SJU Târgu-Jiu.

Georgiana a născut,  săptămâna aceasta, al doilea  copil la numai 16 ani
Georgiana a născut, săptămâna aceasta, al doilea copil la numai 16 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net