A început procesul de divorţ al lui Nuţu Cămătaru. Interlopul, prins cu amanta «Brazilianca»

Ultima actualizare:
Nuţu Cămătaru este mândru de familia sa
Nuţu Cămătaru este mândru de familia sa

Temutul interlop Nuţu Cămătaru este în divorţ de Mica, soţia lui. Amândoi sunt la puşcărie. Marţi, la primul termen, au fost aduşi cu dubele să îşi susţină motivele despărţirii.

Procesul de divorţ al lui Nuţu Camătaru a început, marţi, 19 noiembrie. Prima înfăţişare s-a încheiat in jurul orei 14.00, iar Mica, soţia interlopului a ieşit râzând, după care a fost urcată în dubă şi dusă înapoi la Penitenciarul Târgşor, unde este deţinută.

Presa nu a avut acces la procesul de divorţ care s-a ţinut în sala de consiliu, în şedinţă secretă, informează evz.ro.

În prezent, Nuţu Cămătaru este închis la Penitenciarul Rahova, iar soţia lui Lidia, alintată Mica, la Penitenciarul de femei Târgşor. Deocamdată nu se ştie ce s-a discutat în spatele uşilor închise şi dacă judecătorii au luat vreo decizie.

Interlopul Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, divorţează de soţia sa Lidia Balint, zisă Mica. Cererea de divorţ a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5.


    Nuţu Cămătaru este mândru de familia sa
Nuţu Cămătaru este mândru de familia sa

Nuţu Cămătaru este mândru de familia sa (foto Facebook)

Aparent, motivul divorţului ar fi faptul că Nuţu Cămătaru a fost prins în martie 2013 când era împreună cu amanta lui, Claudia "Brazilianca".

În 2011, Mica a fost condamnată de Curtea de Apel Ploieşti la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Potrivit procurorilor, în 2008, ea le plătise unor interlopi 30.000 de euro pentru coruperea unor magistraţi de la Judecătoria Sector 4 Bucureşti. Aici, la Judecătoria Sector 4, în 2008, urma să se judece o cerere de eliberare condiţionată a lui Nuţu Cămătaru din închisoare. După ce magistraţii au decis ca Nuţu să rămână în arest, Mica le-a cerut interlopilor cei 30.000 de euro înapoi.

Cei doi au împreună doi copii, mai multe proprietăţi şi maşini, o avere de câteva milioane de euro. Acesta ar fi principalul motiv de divorţ: să îşi pună la adăport averea care ar putea fi confiscată, scrie evz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net