Nevasta şi fiul au ucis-o în bătaie pe amanta soţului

Ultima actualizare:

    Criminalii, mamă şi fiu,  au fost duşi ieri  în cătuşe la mandatFoto: Milena Dragomir
Criminalii, mamă şi fiu, au fost duşi ieri în cătuşe la mandatFoto: Milena Dragomir

Un triunghi amoros s-a încheiat tragic într-un sat din Gorj. O femeie a fost ucisă în bătaie de fosta soţie a amantului şi de fiul acesteia, de doar 16 ani. Au lovit-o până când victima a agonizat şi au aruncat-o în şanţ.

Femeia de 51 de ani era despărţită de bărbatul său de mai bine de zece ani. Locuia în casa părintească, din localitatea Scoarţa, alături de fiul său, în vârstă de 16 ani, însă, nu putea să conceapă că fostul ei soţ a înlocuit-o. Aşa se face că, duminică, a mers în vizită la fostul soţ. Nu l-a găsit singur, ci cu femeia cu care avea o relaţie de patru ani, deşi era căsătorită şi avea doi copii. Când a dat cu ochii de cea pe care o considera amanta bărbatului ei a sărit ca arsă.

Pentru el a fost  comisă crima odioasă
Pentru el a fost comisă crima odioasă

A luat-o la bătaie pe femeia de 44 de ani şi, ajutată de fiul ei, de 16 ani, a pus-o la pământ. Au lovit-o atât de râu încât au lăsat-o inconştientă şi plină de sânge. Ca să pară că a dat peste ea o maşină, cei doi au cărat trupul lipsit de vlagă al victimei pe marginea unui drum, unde a fost găsit mai târziu de un sătean.

Când a fost dusă la spital trăia, însă rănile din  zona capului i-au fost fatale. A pierdut mult sânge şi a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa.

“Pacienta a fost adusă în stare foarte gravă. Avea traumatism facio-cranian şi toraco-abdominal. Din păcate nu a supravieţuit operaţiei“, a spus Alina Bumbaru de la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.

Criminala de la Gorj lucra ca asistent medical în Petroşani şi a fost reţinută, alături de fiul său, pentru omor deosebit de grav. Anchetatorii cred că mama şi fiul ei şi-au premeditat gestul. Cei doi ar fi venit special din Petroşani ca să o atace pe femeie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net