«Mulţumim Click!MANIA pentru premii»

Ultima actualizare:

    Mihai Daniel Tudor  a câştigat un aspirator  cu ziarul preferatFoto: Click!
Mihai Daniel Tudor a câştigat un aspirator cu ziarul preferatFoto: Click!

Am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. Până acum, cel mai tare concurs al verii a premiat peste 1.300 de norocoşi. Cititorii fideli s-au ales cu bani, electrocasnice şi alte surprize.

Mihai Daniel Tudor (23 de ani) a câştigat un aspirator cu ziarul preferat. „Toată familia citeşte Click! Mă bucur că acum ziarul meu preferat mi-a făcut şi o surpriză - ba chiar una consistentă. Aspiratorul va rămâne în familie. O să-l folosească mama”, ne-a spus tânărul, care e administrator de firmă. Bucurie imensă şi pentru octogenarul Ion Poenaru, din Capitală. Citeşte în fiecare zi ziarul Click!, dar în numărul joi, 9 iunie, a avut surpriza să găsească un premiu la concursul Click!MANIA. ”În fiecare dimineaţă, eu şi soţia bem cafeaua şi citim Click!, ziarul nostru preferat. Îmi plac foarte mult paginile de sport şi nu ratez niciodată editorialul lui George Stanca. De politică nu prea sunt interesat: toţi sunt ipocriţi. Am 82 de ani şi sunt un cafegiu. Aşa că m-am bucurat nespus când am văzut că am câştigat la concursul vostru un set de cafea ultramodern, o râşniţă şi un ibric. Soţia mea a spus imediat că, de azi înainte, eu trebuie să prepar cafeluţa pentru că eu am câştigat premiul”, ne-a spus vesel Ion Poenaru.

Ion Poenaru s-a ales  cu un set cu ibric  şi râşniţă
Ion Poenaru s-a ales cu un set cu ibric şi râşniţă

El a promis că va verifica în fiecare dimineaţă dacă are un loz câştigător. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadget-uri (căşti, baterii externe, miniboxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare de microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net