Motanul cel educat la WC s-a uşurat!

Ultima actualizare:

    Cu 200 de lei poţi să-ţi înveţi pisica să renunţe la lădiţa cu nisipFoto: Photoland
Cu 200 de lei poţi să-ţi înveţi pisica să renunţe la lădiţa cu nisipFoto: Photoland

“Sunt o mâţă educată, am lăbuţele curate” ar vrea să-ţi spună pisica ta, care tocmai a învăţat să-şi facă nevoile la toaletă. Cu ajutorul unei invenţii a doi tineri, felinele pot folosi acum WC-ul exact ca stăpânii lor, pe colac.

De câini care să aducă ziarul am mai auzit, dar de pisici care să facă pipi la WC nu. Dacă primii sunt uşor de dresat, felinele sunt încăpăţânate şi greu de dat pe brazdă. Totuşi, doi tineri care s-au cunoscut în liceu, mari iubitori de pisici, au inventat un chit de dresaj pentru animăluţele lor de acasă. Gata cu urmele de nisip prin toată casa şi mai ales gata cu microbii! Cum a pornit totul, ne povesteşte Elena Tecuţă, inventatoare alături de Răzvan Băloi a metodei de dresaj.

Elena a testat colacul  chiar pe motanul ei, Gri
Elena a testat colacul chiar pe motanul ei, Gri

“«Pisica educată» e un kit de dresaj care te ajută să înveţi pisica să folosească toaleta şi să renunţe la litieră, în trei paşi. Produsul se bazează pe instinctul natural al pisicii de a ascunde mirosul. Noi doar mutăm litiera pe vasul de WC şi apoi le arătăm că mirosul poate fi ascuns mult mai bine de apa din vasul de wc”, ne-a explicat Elena Tecuţă, care a reuşit să-şi dreseze pisica în şapte săptămâni. Tinerii au sute de comenzi. Diana Sprânceană a dat şi ea 200 de lei pe “colacul-minune” pentru motanul ei, Jiri. “Sunt foarte fericită, am reuşit să-l educ pe Jiri. Acum baia, camerele sunt curate, dezinfectez mereu toaleta, însă nu mai există mizerie”, ne-a povestit Diana.

Dresajul în trei paşi

PASUL 1. În prima săptămână, scopul este ca pisica să se acomodeze cu baia în care se va face dresajul. Mută litiera în baie, lângă vasul de WC şi pune-i nisip.

PASUL 2. Îndepărtează litiera şi înlocuieşte-o cu chitul inventat de tineri. Aşază chitul pe vasul de toaletă şi lasă colacul jos. Pune nisip în el. Aşază pisica în mijlocul lui.PASUL 3. Îndepărtează câte un inel după fiecare săptămână de dresaj. Prin mărirea gradată a găurii, pisica se va adapta şi va începe să stea pe colacul vasului de toaletă. Nu te grăbi şi nu uita să recompensezi pisica după fiecare folosire a toaletei. Acum că pisica s-a adaptat la ultimul inel, e timpul să renunţăm complet la nisip.

Nu te grăbi şi nu uita să recompensezi pisica după fiecare folosire a toaletei
Nu te grăbi şi nu uita să recompensezi pisica după fiecare folosire a toaletei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net