«Miss Deszăpezirea»: de la afaceri cu statul, pe covorul roşu la Veneţia

Ultima actualizare:

    Loredana a fost apreciată de presa internaţională pentru ţinuta sa de la Festivalul de Film de la VeneţiaFoto: Gettyimages
Loredana a fost apreciată de presa internaţională pentru ţinuta sa de la Festivalul de Film de la VeneţiaFoto: Gettyimages

La doar 23 de ani, bistriţeanca Loredana Salanţă e deja mai cunoscută decât ar fi sperat vreodată. A câştigat mai multe concursuri internaţionale de “miss”, a intrat în atenţia presei după ce firma ei a pus mâna pe un contract consistent de deszăpezire, şi-a deschis propriul atelier de haine de lux. Acum, a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneţia.

Lumea bună a cinematografiei mondiale s-a reunit weekendul trecut la Veneţia, unde s-a desfăşurat Festivalul Internaţional de Film. Printre vedete s-a strecurat şi o româncă: e vorba despre Loredana Salanţă (23 de ani), un model bistriţean care în 2009 obţinea titlul de Miss World România, iar doi ani mai târziu devenea prima româncă ce punea mâna pe coroana de la Top Model of the World, scrie adevarul.ro. Loredana a devenit şi mai cunoscută în 2014, după ce firma ei şi a surorii ei a câştigat un contract de deszăpezire cu statul în valoare de 7,8 milioane de lei. În timp ce muncitorii firmei lor se chinuiau să-i scoată pe dâmboviţeni de sub nămeţi, surorile Salanţă se relaxau la soare, în Bali, şi declarau că habar n-au cu ce se ocupă firma lor.

Nici o problemă, însă, fetele şi-au văzut mai departe de afaceri, dar au trecut de la drumuri înzăpezite la croitorie. Câteva luni mai târziu îşi promovau singure hainele croite chiar de ele în propriul atelier. Într-o rochie făcută de ea, Loredana a strălucit în weekend pe covorul roşu la Veneţia. Apariţia bistriţencei nu a trecut neobservată, ţinuta fiindu-i lăudată în presa internaţională. Într-o retrospectivă a celor mai bine îmbrăcate actriţe care au participat la festival, Daily Mail spune despre Loredana Salanţă: „Încântător! Modelul român Loredana Violeta Salanţă atrage privirile cu o rochie de un verde limé vibrant, împodobită cu flori“. Nu doar Daily Mail a observat-o pe Loredana Salanţă. Portalul buro247.sg o include pe româncă într-un top al celor mai reuşite apariţii, alături de Eva Herzigova sau Naomi Watts. 

„La revedere, Veneţia! Ai fost uimitoare! Sunt foarte fericită să mă număr printre oamenii cel mai bine îmbrăcaţi“, s-a lăudat Loredana pe pagina ei de Facebook. “Miss Deszăpezirea”, aşa cum i-a rămas porecla după scandalul din 2014, a profitat de ocazie şi s-a fotografiat alături de actorul Mel Gibson. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net