Mergi la teatru cu 1 leu sau iei ieftin un "beemveu"

Ultima actualizare:

    Black Friday a venit cu oferte trăsnite, de la bilete  aproape gratis până la maşini şi bonuri de benzină
Black Friday a venit cu oferte trăsnite, de la bilete aproape gratis până la maşini şi bonuri de benzină

Electrocasnice, televizoare, telefoane, tablete, maşini, cauciucuri, carburanţi, scutece, cărţi, bilete la teatru, haine. Ce au în comun produsele enumerate mai sus? Toate s-au vândut ca pâinea caldă ieri, ziua când românii au cheltuit sute de milioane de euro.

1 leu! Atât a costat ieri cel mai ieftin produs vândut la reduceri. Este vorba de bilete de teatru la diferite reprezentaţii. 66.500 €! Atât a costat ieri cel mai scump produs vândut la reduceri. Este vorba de o maşină BMW X6, al cărei preţ iniţial a fost 86.500 €. Exemplele de mai sus sunt extremele unei zile pentru care s-au pregătit, de săptămâni întregi, peste 4,5 milioane de români, conform studiilor de piaţă.

O familie de Bucureşti şi-a înnoit tot ”parcul” auto cu ocazia Black Friday. Ieri dimineaţă, la ora 7.00, soţul şi-a cumpărat un Ford Kuga cu 25.499 de euro, redus de la 34.890. La 7.12 l-a urmat şi soţia. Ea s-a răsfăţat cu un Fiat 500 pe care a plătit 9.999 de euro, redus de la 14.025 de euro. Până la ora 17.00, eMag a vândut 42 de maşini în valoare de 1 milion de euro.

Reprezentanţii magazinului online au declarat că foarte mulţi clienţi au cumpărat maşinile cu banii jos. O altă noutate a fost reducerea oferită la carburanţi. Doritorii care au cumpărat vouchere cu 10% reducere pot alimenta la orice benzinărie Rompetrol de 200 de lei şi plătesc doar 180 de lei. 3.200 de români au ales ieri, până în prânz, această ofertă.

Reduceri şi în zilele următoare

Magazinele se întrec în reduceri şi în zilele următoare. Astfel, Flanco anunţă produse ieftine şi pentru azi, dar şi pentru mâine, în limita stocurilor disponibile. eMag vă aşetaptă cu reduceri de la electrocasnice până la anvelope şi perne toată săptămâna. Altex şi Domo urmează aceeaşi reţetă.

Click! spune

Magazinul online emag.ro a comunicat următoarele cifreÎn primele 5 ore de la startul Black Friday au fost vândute 335.000 de produse în valoare totală de 125 de milioane de lei.Record de trafic de pe mobil: 700.000 de vizite şi 30.000 de comenzi de pe dispozitivele mobile. Timp mediu petrecut pe site de către vizitatorii de pe mobil: 10 minuteProduse cu viteză mare de vânzare: 20.000 de mobile, 12.000 de pachete de scutece, 4.000 de parfumuri, 10.000 de televizoare, 4.000 de anvelope.

La coadă la reduceri de la 4.00 dimineaţa

Unii bucureşteni şi-au  petrecut noaptea la uşa  magazinelor pentru a  prinde produsele dorite
Unii bucureşteni şi-au petrecut noaptea la uşa magazinelor pentru a prinde produsele dorite

Clienţii stau cuminţi la coadă şi privesc cu nerăbdare dincolo de geamurile groase. Peste două ore, televizoarele, tabletele şi electrocasnicele din rafturi vor avea noi proprietari.

Cei de la coadă s-au trezit de la trei şi jumătate dimineaţa ca să pună mâna pe ele. ”5,4,3,2,1. Start la cumpărături”, s-a auzit la ora 6, când încă afară era noapte. ”Ştiu exact ce vreau. O tabletă. Sunt dispus să dau pe ea până la 500 de lei”, ne-a spus Mihai, care a fost primul care a păşit în magazinul Flanco, din Piaţa Obor, din Capitală. Şi şi-a luat-o.

Alţii au plecat acasă cu televizoare, aragaze, maşină de tocat carne, hote, frigidere, telefoane, aspiratoare şi alte acareturi. La Flanco reducerile au fost ieri între 20% şi 80%, cele mai ieftine fiind ceasurile Akai cu radio (15,9 lei), iar cele mai scumpe televizoarele LG Ultra HD care au costat 3.999 lei, în loc de 6.999 lei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net