Mega-oraș comercial în apropiere de România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Proiectul „Sfânta Sofia”, un imens complex comercial ultratehnologizat, finanțat din banii Chinei, ar putea fi construit în apropierea capitalei Bulgariei în următorii trei ani.

Practic, este vorba despre un complex de dimensiunile unui oraș. Anunțat în 2014, „Sfânta Sofia” a primit abia recent statutul de proiect prioritar de investiții și va beneficia și o serie de stimulente financiare garantate de stat pe o perioadă de trei ani, au declarat publicației citate surse din interiorul agenției guvernamentale bulgare de investiții.  

Pe 2 august, Guvernul de coaliție de la Sofia, condus de Boiko Borisov, a adoptat un pachet de măsuri destinat implementării proiectului derulat de compania chineză „Bulgarian Development Holdings Limited” (BDHL).

„Sperăm că proiectul va fi realizat în următorii trei ani”, a declarat un purtător de cuvânt al agenției guvernamentale.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net