Mărturii cutremurătoare din dosarul ”Stăpâni de sclavi”: «Nea Traian mă punea să-i fac sex oral»

Ultima actualizare:

    Traian Păun, un individ fără scrupule
Traian Păun, un individ fără scrupule

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul stăpânilor de sclavi din Argeş. Doar cinci dintre cei 38 de stăpâni de sclavi de la Berevoeşti au fost condamnaţi până acum, iar pe rolul Tribunalului Argeş se află încă trei dosare. Un tânăr cu handicap, răpit din Piteşti, povesteşte suferinţele îngrozitoare pe care le-a îndurat în cinci luni de sclavie.

Coşmar! În iulie 2010, un tânăr cu handicap a fost răpit de patru bărbaţi din Berevoeşti, ziua în amiaza mare, din faţa unei biserici din Piteşti, şi ţinut cinci luni în sclavie, umilit, bătut şi supus la abuzuri sexuale. Constantin Rafailă (26 ani), zis Costică, a fost transformat în sclav de Traian Păun, de nevasta aestuia, Vasilica Păun, de fiul lor (pe care îl cheamă tot Traian Păun), şi de familia Florin şi Ancuţa-Mariana Feraru.Declaraţiile lui Constantin Rafailă devoalează calvarul prin care a trecut în cele cinci luni petrecute la Gămăceşti, „satul groazei“ din comuna Berevoeşti. „Nea Traian (n.r. – Traian Păun) şi soţia lui m-au obligat să spăl rufele familiei şi să fac curăţenie în grajd. La început am refuzat, dar nea Traian mă bătea cu biciul. După un timp, ca să nu mai fiu bătut, am spălat hainele, am făcut curăţenie în gospodărie şi eram folosit de nea Traian să car lemne din pădure cu calul acestuia. În gospodărie, oriunde mă duceam, inclusiv la toaletă, eram urmărit de băiatul lui nea Traian, ca să nu fug“, relatează Costică. „Dormeam pe holul de afară, din faţa casei, pe duşumea, fără să am pat sau măcar vreo pătură, fiindcă nea Traian spunea că pătura o va pune pe cai. În fiecare noapte eram legat cu lanţ şi lacăt de mână şi de picior împreună. Nea Traian m-a bătut constant cu biciul, cu ciocanul în piept, cu pumnii şi cu picioarele. În unele zile mă obliga să mă dezbrac în pielea goală, moment în care turna pe mine alternativ apă rece şi apă fiartă“, îşi aminteşte el.

Dezvăluirile tânărului nu se opresc aici: „Nea Traian mă obliga să îi fac masaj pe picioare, dar şi pe organul lui genital. Într-o altă zi, am fost obligat să-i fac un sex oral, iar în caz de refuz eram ameninţat cu bătaia. Acest lucru s-a întâmplat de două ori în perioada în care am stat la ei. Altădată, obligat de nea Traian, am fost nevoit să o spăl şi pe nevasta acestuia, pe tot corpul, inclusiv în zona organelor genitale. Nici nevasta lui nea Traian nu a avut nimic împotrivă... În unele dăţi, mă obliga să îmi fac nevoile pe mine, îmbrăcat. Pentru a mă umili, îmi lega mâinile la spate, îmi punea un castron cu mâncare în faţă, pe jos, şi mă îndemna să mănânc în această poziţie“.Constantin Rafailă a fugit de la Gămăceşti în decembrie 2010, după cinci luni de sclavie, reuşind să oprească un taximetrist, care l-a dus la Mioveni.  


    Tânărul de 26 de ani era ţinut în lanţuri
Tânărul de 26 de ani era ţinut în lanţuri

Romii au torturat 40 de persoane

Pe 13 iulie 2016, după luni de investigaţii, sute de jandarmi şi mascaţi au descins la Berevoeşti şi au înconjurat satul Gămăceşti. 38 de romi, din nouă grupări interlope care acţionau în reţeaua ce racola persoane vulnerabile, printre care săraci, copii sau persoane cu dizabilităţi fizice ori psihice, au fost iniţial arestaţi preventiv. Romii sunt acuzaţi că, pe parcursul a 12 ani, au exploatat şi torturat 40 de persoane. Victimele erau bătute cu parul sau cu biciul, lăsate fără mâncare, legate cu lanţuri şi puse să strângă fecalele.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net