Mama sinucigaşă, îngropată la capul fetiţelor pe care le-a ucis

Ultima actualizare:

    Pe capota mașinii în care se aflau  sicriele fetițelor a fost prinsă o coroană  în formă de inimă, din flori albe
Pe capota mașinii în care se aflau sicriele fetițelor a fost prinsă o coroană în formă de inimă, din flori albe

Pământul rece al cimitirului Mierlari din comuna ilfoveană Jilava este de ieri locul în care se vor odihni pe vecie corpurile Alexandrei şi ale celor trei fetiţe ale sale. Joi dimineaţă, în Halta Brăneşti, femeia însărcinată în cinci luni îşi împingea copiii în faţa trenului, după care se arunca şi ea sub ultimul vagon.

Sunt dureri şi clipe care te lasă fără aer şi cât ai fi de puternic ţi se taie picioarele, lacrimile te podidesc şi te ia nebunia. Un astfel de moment au trăit cei care au venit ieri în faţa casei simple de pe strada sergent Gheorghe Donici din zona Sebastian.


    Trupul mamei sinucigașe  a fost așezat într-un sicriu alb,  la fel ca cele ale fiicelor sale
Trupul mamei sinucigașe a fost așezat într-un sicriu alb, la fel ca cele ale fiicelor sale

Înmormântarea mamei care s-a aruncat sub roţile trenului împreună cu cele trei fetiţe a scos din casă vecinii şi a înduioşat trecătorii. În ciuda caniculei, zeci de vecini au vrut să le petreacă pe ultimul drum.

Cele trei sicrie ale fetiţelor au fost puse separat de cel al mamei.

simeon stalpnicul png


    Georgiana (10 ani)
Georgiana (10 ani)

Pe parbrizul maşinii mortuare care transportă cei trei îngeraşi de 3, 8 şi 10 ani era pusă o poză cu chipurile lor şi vorbele “Nu vă vom uita niciodată”. Ce să spui când vezi aşa ceva? Pleci sau stai şi plângi. Noi am stat.


    Daria (8 ani)
Daria (8 ani)

În drumul spre cimitirul Mierlari, din comuna Jilava, cortegiul a zăbovit la Biserica Bărbătescu Vechi, unde preoţii au făcut o slujbă pentru copii. Nu şi pentru mamă, deoarece sinuciderea este unul dintre cele mai mari păcate.


    Andreea (3 ani)
Andreea (3 ani)

La Mierlari, în cimitirul parohial, sicriele cu micuţele au fost puse unul lângă altul, pentru a sta împreună şi după moarte. Mama nu a fost dusă departe. Preoţii au acceptat să fie depusă într-o groapă vecină cu a fetiţelor, chiar la capul lor. George, tatăl, a leşinat de mai multe ori, fiind readus în simţiri cu greu. ”De ce Doamne ai permis aşa ceva?”, se tânguia omul. Astăzi, sinucigaşa trebuia să meargă la doctor să afle cum se mai simte micuţul pe care îl purta de cinci luni în pântece. Dar la programare nu va mai veni nimeni, iar George nu a aflat nici acum dacă era tot fată sau avea în sfârşit un băiat.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net