«Lucrăm la foc continuu să ducem americanii la fetiţe»

Ultima actualizare:

    Taximetriştii fac cozi  la baza militară, ca să îi ducă  pe americani la oraşFoto: Dorin Constanda
Taximetriştii fac cozi la baza militară, ca să îi ducă pe americani la oraşFoto: Dorin Constanda

Prezenţa americanilor în bazele militare din România nu ne ajută doar din punct de vedere al securităţii. Unde calcă ei comunitatea înfloreşte, căci toată lumea are de câştigat. Comercianţii au ridicat preţurile, chiriile au crescut şi ele, iar taximetriştii şi damele de companie lucrează la foc continuu.

Reporterii Click! au vizitat localitatea Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa, la câteva zile după sosirea ”batalionului” NATO în baza militară din România. Mai-mai că nu au fost aşteptaţi cu flori soldaţii amerciani! Fetele le fac ochi dulci, bărbaţii îi privesc cu respect, iar localitatea prosperă văzând cu ochii.


    Militarii vor sta  nouă luni  în RomâniaFoto: Epa
Militarii vor sta nouă luni în RomâniaFoto: Epa

Nici nu ai cum să nu profiţi când ai aşa infuzie de dolari într-o comună modestă precum Mihail Kogălniceanu. La alimentară, preţurile au crescut peste noapte, în timp ce taximetriştii şi prostituatele din Constanţa au fost nevoiţi să înveţe limba engleză ca să facă faţă exigenţelor.


    Prostituatele abia aşteaptă  să îi cunoască pe americaniFoto: Dorin Constanda
Prostituatele abia aşteaptă să îi cunoască pe americaniFoto: Dorin Constanda

”La început, era bine rău de tot. Dacă o cursă până la oraş făcea cam 60 de lei pe aparat, ei îţi lăsau 100 de lei. Poate chiar mai mult. Mulţi plăteau în dolari. Dar dacă nu ştiai limba, a doua oară nu te mai chemau. Acum au oamenii lor. Îi sună şi ăia îi plimbă peste tot. Oricum, la curve vor toţi. Se strâng câte 3-4 şi îi ducem la salonul de masaj erotic. Pe cele mai fiţoase le aleg. Au bani, ce să le faci…”, spune Marian, un taximetrist de 39 de ani, din Constanţa.


    Gheorghina Marcu  (56 de ani) vinde militarilor  sucuri şi dulciuriFoto: Dorin Constanda
Gheorghina Marcu (56 de ani) vinde militarilor sucuri şi dulciuriFoto: Dorin Constanda

Cluburile şi bordelurile de lux, cazinourile şi cinematografele sunt destinaţiile preferate de ”soldaţii universali” cantonaţi în România. Centuristele de rând, pentru toate buzunarele, şi-au adaptat şi ele oferta în aşteptarea unui american pur-sânge, însă fără succes.

”Să îl văd eu aici în carne şi oase, că îl fac om. Pentru 40 de lei, îl fac de nu mai pleacă din România. Nici nu ştie ce pierde. Nu înţeleg de ce nu vin şi la noi, că doar avem cele mai mici preţuri. Ce n-aş da să vină unu d-ăla negru şi dotat să ne facem de cap”, râde Mihaela, o centuristă de 35 de ani care îşi face veacul chiar la intrarea în Constanţa, la aproximativ 30 de kilometri de baza NATO de la Kogălniceanu.


    Nicoleta Gunea (46 de ani)  spune că au crescut preţurile  din cauza americanilorFoto: Dorin Constanda
Nicoleta Gunea (46 de ani) spune că au crescut preţurile din cauza americanilorFoto: Dorin Constanda

În rest, americanul e pâinea lui Dumnezeu: e politicos, nu face scandal şi e gata să întindă o mână de ajutor oricui se află în impas. O partidă bună, râvnită din toate direcţiile!

500 de militari se vor instrui timp de 9 luni la Kogălniceanu


    Americanii au adus  cu ei mai multe tancuri  performante Foto: Epa
Americanii au adus cu ei mai multe tancuri performante Foto: Epa

Aproximativ 500 de militari americani care fac parte din Batalionul 1 “Vulturii luptatori” şi mai multe tancuri M1 Abrams au ajuns, în urmă cu aproape două săptămâni, în România, la Mihail Kogălniceanu. Aceştia vor participa, alături de militarii români, la antrenamente comune şi la exerciţii de tragere cu muniţie de luptă la Centrul de luptă de la Smârdan. Potrivit Ministerului Apărării, soldaţii americani vor poposi în România timp de nouă luni, după care vor fi înlocuiţi de alţi militari, asigurându-se astfel o prezenţă continuă în Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net